Oglas
· · Komentari: 0

Sitne korekcije koje će vaš izgled dovesti do savršenstva

Kome su još potrebni krupni koraci i donošenje velikih odluka, kada je izgled u pitanju?

1630337427_lice.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

 Podvrgavanje estetskim zahvatima, invanzivnim metodama koje utiču na izgled, svakako donose ogromnu promenu sa sobom, ali je i činjenica da to ne može sebi svako da priušti, kao i da ne želi svako sebe da izlaže takvom stresu kada nije potrebno. A pored svega toga, željene promene mogu da se naprave i uz mnogo manje truda, ulaganja, pa i za manje vremena. 

Kada je fizički izgled u pitanju, važno je nešto što bismo mogli da nazovemo „održavanje“, jer ni koža, ni kosa, ni garderoba, ne mogu da izgledaju lepo uvek ako nemaju adekvatnu negu i to održavanje. U tom smislu, napravili smo spisak od nekoliko malih korekcija koje vam mogu omogućiti sasvim osvežen i mnogo bolji izgled.

Osvežite lice PRX T33 tretmanom!

Činjenica je da se uvek kreće od lica i želje da se umor, bore, znakovi starenja, beživotnost kože izbrišu. Invanzivne zahvate, bockanja iglama, ne vole svi, zbog čega postoji nešto što se zove PRX T33 tretman. Ako niste do sada čuli za njega, onda je definitivno pravo vreme za to.

PRX T33 tretman predstavlja hemijski piling za biorevitalizaciju kože, a mogu ga koristiti i žene i muškarci, kao što se može koristiti za rešavanje različitih problema. Kod tinejdžera i mladih se uglavnom koristi za otklanjanje ožiljaka nastalih usled akni, kao i za regulaciju masnoće na koži lica koja je sklona aknama. PRX T33 je, takođe, odličan za uklanjanje fleka koje nastaju tokom trudnoće, ali je ipak najčešći razlog njegovog biranja vraćanje koži sjaja, jedrine, podizanja tonusa kože, te ublažavanje i brisanje finih linija i bora. 
Nakon PRX T33 tretmana koža je jedrija, odmornija, blistavija, zategnutija, što u ogromnoj meri čini da izgledate daleko lepše i podmlađenije.

Zakažite izbeljivanje zuba za savršen osmeh!

Bez iskrenog i lepog osmeha je teško izgledati savršeno, zar ne? Nekada je do tog savršenog osmeha put vrlo kratak, a izbeljivanje zuba ga može obezbediti. Važno je samo da odaberete metodu koja je odgovarajuća za vas i zdravlje vaših zuba i desni, što znači da je potrebno pre samog procesa da odete i pregledate svoje zube.
Izbeljivanje zuba se može raditi u kućnoj varijanti ili kod stomatologa, ali je u oba slučaja važno da proces bude praćen od strane stručnog lica. Naravno, izbeljivanje zuba kod stomatologa jeste bolja opcija, jer je potreban jedan tretman da dođete do željene boje, a i šta god da vam zasmeta ili da imate neko pitanje, odmah možete svom zubaru da se obratite.  

Uradite nešto novo sa kosom!

Kada god se radi o nekim promenama, bitno je da i kosa bude uključena u to. Poseta frizeru, uz konsultacije o šišanju na neki drugačiji način, promeni boje kose, pa čak i njene dužine, daće novu dimenziju vašem sveukupnom izgledu, posebno kada se pobrinete da imate lep osmeh, lepu kožu, kosa postaje prateći detalj koji daje celovitost novom imidžu i kompletnost svim izmenama. Kao i sa svim ostalim, tako je važno da kosa bude negovana, zdrava i da prati oblik lica, glave, pa čak i razmere vašeg tela, kako bi činila da uz nju izgleda perfektno.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas