Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШМИНКА ЗА ЈЕСЕН 2023: Три тренда ће се посебно издвојити

Време је да припремимо шминку за јесен

1693903442_shutterstock_2087072101.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пред вратима нам је јесен, а како смо већ полако почели да разматрамо који нам то нови трендови гардеробе долазе, време је да завиримо и у новитете када је реч о шминкању.

Након генерално минималнијег изгледа током лета, забавно је поново се играти бојама и различитим стиловима. Према мишљењу шминкера ове јесени ћемо видети тренд спајања различитих изгледа.

Па, одакле да кренемо? Ево мало инспирације за наредне јесење дане

Смеле усне

Сада је право време да испробате "смеле усне" ако нисте раније и експериментишете са новим бојама. Баршунасте мат усне и удобни џемпер ће вам већ бтии довољни за почетак.

Да бисте одржали свежину за јесен 2023., упарите тамније усне уз још мало тамнију оловку за усне и подсетите се тренда 90-их.

Неон ајлајнер

- Неонске оловке за очи су популарне ове јесени јер нуде снажну, живу и неочекивану блиставост боје вашем изгледу шминке, ону која је у контрасту са традиционалним земљаним тоновима повезаним са годишњим добом - каже шминкерка славних личности Лиса Г, преноси Реал Симпле. Задржите остатак шминке минималним и нека неонска облога буде у фокусу.

Румени образи

Иако се кремаста руменила често више повезују са летњим изгледом, шминкери кажу да ц́е и даље бити популарни током јесени, што је једноставан начин да изгледате сјајно и младалачки.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas