Oglas
· · Komentari: 0

ŠMINKA ZA JESEN 2023: Tri trenda će se posebno izdvojiti

Vreme je da pripremimo šminku za jesen

1693903442_shutterstock_2087072101.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pred vratima nam je jesen, a kako smo već polako počeli da razmatramo koji nam to novi trendovi garderobe dolaze, vreme je da zavirimo i u novitete kada je reč o šminkanju.

Nakon generalno minimalnijeg izgleda tokom leta, zabavno je ponovo se igrati bojama i različitim stilovima. Prema mišljenju šminkera ove jeseni ćemo videti trend spajanja različitih izgleda.

Pa, odakle da krenemo? Evo malo inspiracije za naredne jesenje dane

Smele usne

Sada je pravo vreme da isprobate "smele usne" ako niste ranije i eksperimentišete sa novim bojama. Baršunaste mat usne i udobni džemper će vam već btii dovoljni za početak.

Da biste održali svežinu za jesen 2023., uparite tamnije usne uz još malo tamniju olovku za usne i podsetite se trenda 90-ih.

Neon ajlajner

- Neonske olovke za oči su popularne ove jeseni jer nude snažnu, živu i neočekivanu blistavost boje vašem izgledu šminke, onu koja je u kontrastu sa tradicionalnim zemljanim tonovima povezanim sa godišnjim dobom - kaže šminkerka slavnih ličnosti Lisa G, prenosi Real Simple. Zadržite ostatak šminke minimalnim i neka neonska obloga bude u fokusu.

Rumeni obrazi

Iako se kremasta rumenila često više povezuju sa letnjim izgledom, šminkeri kažu da će i dalje biti popularni tokom jeseni, što je jednostavan način da izgledate sjajno i mladalački.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas