· · Коментари: 0
шминка

Шминкерка поделила трик за наношење пудера: Да ли и ви ово примењујете?

Шминкње има безброј техника, а сваки шминкер има неке своје трикове наношења разних делова шминке.

1642942457_051b258e421efa91bd6f3ca811bb5f2de693ea87.jpg
Фото: Депосит

О начинима наношења пудера се можда и највише полемише. Ако се питате зашто пудер изгледа као маска на лицу или вам тен и даље не изгледа уједначено, вероватно да је реч о погрешном начину нанпошења.

Меган Лавали на друштвеној мрежи ТикТок дели савете о најбољим начнима шминкања и по томе је препознатљива.

Поделила је најновији савет о томе како правилно нанети пудер да бисте добили пуну покривеност, а да не изгледа превише густо.

Прочитајте још: Јабуково сирће, млеко или зелени чај за УЈЕДНАЧЕН ТЕН: Изаберите омиљену намирницу и решите се ФЛЕКА по ЛИЦУ

- Нешто што заиста примењујем када користим пудер јесте да га стављам прстима на местима која желим да буду највише покривена и пустим да се мало осуши. На тај начин ћу добити највећу покривеност у овој области и онда ћу то моћи некако да избледим.

Меган је поделила још један савет. Каже да када нанесе пудер пусти, минут, два да одстоји пре него што нанесе другу шминку.

 

@меганлаваллие Ит депендс он тхе продуцт yоур усинг бут И wаит абоут 1.5 минутес. Усинг @Маyбеллине Неw Yорк фит ме деwy анд смоотх #фоундатионхацк #макеуптипс ♬ оригинал соунд - Меган Лаваллие
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.