Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

СПОЈ НЕСПОЈИВОГ: Бизарни модни тренд прети да постане АПСОЛУТНИ ХИТ 2021. (ФОТО)

Волите да носите мокасине и одлично вам се уклапају уз ваш стил који негујете. Али да ли бисте се усудили да их понесете на овакав начин?

1611827162_moda.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / аемилиафаy
Oglas

Равноправност полова донела нам je бројне промене у свакодневном животу, а нарочито у модном погледу. Женама више нико не може да приговара ако носе одела, широке кројеве, гломазну обућу, а мушкарци имају слободу да свој стил оплемене свим бојама и украсима које замисле.

Татине патике или мамине сандале?
Епитети ''мушки'' и  ''женски'' полако се бришу из устаљених друштвених норми, а девојчице се све више одлучују за татине патике уместо маминих сандала. 

Прочитајте још: Модни комад који се вратио из прошлости и данас је УЛТРА популаран

Нови тренд гломазних мокасина, које су до недавно биле резервисане само за мушкарце, донела је Прада, оживљавајући "грунге вајб", а њеним примером кренули су и многи други модни брендови.

Зое Кравитз, Пернилле Теисбаек, Елса Хоск, само су неке од звезда које поносно позирају на Инстаграму у новим ''џомбастим'' ципелама.

Познати нам намећу трендове, али да ли их треба пратити по сваку цену?

Комбинација џомбастих мокасина са белим спортским чарапама, апсолутно је неженствена и ружна на око. Иако нас је пандемија корона вируса научила да будемо ушушкани и да је удобност важна, неопходно је да се нека правила знају. 

Прочитајте још: Ово ће се носити и наредне ЗИМЕ: Исправите се и истакните РАМЕНА

Све за лепоту!

Добро је позната чињеница да лепота боли и да су жене спремне на све зарад лепоте. То не треба нужно да буде тако, али неки кодекси би требало да се поштују.

Почитајте још: Кожне сукње су тотални ХИТ, а асиметрија је у тренду (ФОТО)

Мокасине украшене гламурозним детаљима за специјалне прилике или у дневној варијанти? Процените сами. Да ли вреди носити све што нам се понуди, иако нам се то, можда, суштински не допада?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas