Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Ovo će se nositi i naredne ZIME: Ispravite se i istaknite RAMENA

Prenaglašena ramena će se sigurno nositi naredne zime, pa je vreme da ih nabavite.

1611513974_h_55912958.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Naramenice su obeležile osamdesete godine, kao i "puf" rukavi, a sada su se vratili na velika vrata, glomazniji nego ikada pre.

Pročitajte još: Šok u Milanu: Manekeni kao avatari i muškarci u roze kaputima! (VIDEO)

Prenaglašena ramena nalaze se baš na svim odevnim predmetima, od bluza, preko sakoa do kaputa, a pravilo "što veće to bolje" kod njih je itekako na snazi.

Sako je najvažniji deo garderobe Foto: Depozit

Različiti su načini na koje možete naglasiti ramena, a jedan od njih je da gornji deo rukava, dužine samo do pola nadlaktice, bude "puf" ili iskošen i mnogo širi od ostatka.

Karneri takođe dobro ističu ramena, pa ako se nađu u nivou ključne kosti učiniće da ceo taj segment deluje raskošno i "bogato" materijalom, baš kao u haljinama Skarlet O` Hare u kultnom, vanvremenskom klasiku "Prohujalo sa vihorom".

Pročitajte još: KAKVA PROMENA: 20 HRABRIH žena prvi put u životu odlučile da svoju dugu kosu skrate na mušku frizuru (FOTO)

Naglašena ramena, ali i dugmad Foto: Depozit

Ako se odlučite za lakovanu odeću, biće dovoljno da model ima samo malo podignuta ramena nagore, da biste postigli pun efekat. Poželjno je i da se naramenice nađu ispod materijala, jer će doprineti što većem volumenu ovog dela torzoa. Kod izbora njihove veličine ne možete pogrešiti, jer čak i one ogromne, dvaput šire od ramena, potpuno su u trendu.

Pročitajte još: Da li je monohromatski stil za HRABRE ili LENJE žene? Ni jedno ni drugo! (FOTO)

Mogu biti ravne, ali i poluiskošene ili oborene, zaobljene ili ravnih, oštrih ivica. Sve je dozvoljeno, pa i asimetrija rukava koji se nadovezuju na njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas