Oglas
· · Komentari: 0
TRENDI

Modni komad koji se vratio iz prošlosti i danas je ULTRA popularan

Zima je preriod kada najviše nosimo ovaj modni komad.

1611823045_Depositphotos_353962016_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Izreka kaže "kapa glavu čuva", ali u ovom slučaju će podići vaš autfin na viši novu. U pitanju je "newsboy" kapa koja će se sa svakim stilom stopiti i dati dozu opuštenosti.

Pročitajte još: Ovo će se nositi i naredne ZIME: Ispravite se i istaknite RAMENA

Lenjinka?
Jedan od najslavnijih "promotera" ove kape bio je Vladimir Ilič Lenjin. Međutim, ženama ova kapa neuporedivo bolje stoji!

"Newboy" kapa je počela da se nosi u Americi početkom 20. veka i prvobitno su je nosili kolporteri, raznosači novina i lučki radnici, farmeri, radnici u čeličanama. Proglašena je za kapu nižih slojeva. Bogati, i kada su je nosili, to bi bilo isključivo u slobodno vreme.

Ovaj modni komad našao je svoje mesto pod suncem, pa ga sada rado nose i muškarci i žene.

Pročitajte još: SAT otkriva mnogo o muškarcu, a CRNI govori više od reči

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kacie Jo Osborne (@kaciej0)

Newsboy kapa postala je popularna početkom 2000-ih godina

Odlično se uklapa u svaki stil, te će dobro uklopiti ako volite elegantan, damski stil sa plisiranom suknjom i svilenom košuljom. Takođe, savršen spoj predstavlja sa kežual stilom i pravi je pogodak u kombinaciji sa farmerkama i "teddy" kaputima. Pored ovoga dobro se stopiti sa jednobojnim kompletima i sakoima jarkih boja.

Pročitajte još: NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO: Noć u "ZATVORU" za 42 evra! Ovo je NAJNEPRIJATNIJI hostel na planeti (VIDEO)

Bogata je materijalom, pomalo "naduvana" sa naborima i dugmetom na vrhu. Može biti raznih dezena i boja, punijih materijala za zimu ili prijatnijih za leto.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas