· · Коментари: 0
СТИЛ

КАРИРАНА СУКЊА за све прилике: Ево како да је комбинујете ове зиме (ФОТО)

Са доласком зиме не би требало скривати омиљену карирану сукњу на далекој полици - прави стајлинг помоц́и ц́е вам да угодно и топло упознате хладно време.

1610372966_karirana-suknja.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / марyљеан

Прикупили смо најбоље стајлинге стреет стyле и Инстаграм звезда за инспирацију за нове стилске експерименте.

Најпожељнији ове сезоне били су карирани комплети - блејзери мушког кроја и мини сукње.

Такав стајлинг ће бити прикладан у било којој ситуацији - и за званични састанак и за поподневну породичну шетњу. 

Прочитајте још: Каро НИКАДА не излази из моде, а ове зиме се носе ОВИ одевни предмети

Може се допунити монохроматском ролком, обимним плетеним шалом и чизмама са необичним потпетицама, попут хероина из стреет стyле извештаја.

Инстаграм девојке такође нису стајале по страни. Предлажу да ове зиме носите кратке кариране сукње са ултра популарним вуненим кардиганима, дугим црним капутима, војничким чизмама...

Додаци - златне минђуше и прстење помоц́и ц́е да стајлинг добије још вец́у разиграност.

Прочитајте још: Сакрива килограме, изгледа скупо и иде уз све! Ова СУКЊА је модни МУСТ ХАВЕ ове ЗИМЕ! (ФОТО)

Прочитајте још: МОДНИ КОМАД са којим ћете изгледати лепо и лепршаво и у зимским данима (ФОТО)

Прочитајте још: За ПОСАО, изласке, за СВЕ ПРИЛИКЕ, али на потпуно другачији начин (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.