· · Коментари: 0

ТОПЛИЈИ ТОНОВИ КОСЕ ЗА ХЛАДНУ ЗИМУ: Ево за које боје су се определиле познате лепотице (ФОТО)

Уз светлији тен који нам хладни дани доносе, мало боје лицу може донети нешто тамнија коса

1669461736_profimedia-0731278242-Kaja-Greber-naslovna-za-kosu.jpg
Пхото: Профимедиа


Боја косе која је изгледа највећи тренд ове сезоне, а није плава, су све нијансе смеђе, од светлијих- до тамне чоколаде. Када се позната лица светског 'схоw бизниса', као иинфлуенсерке са великим бројем пратилаца одрекну фамозне плаве косе, то је јасан сигнал да се нешто догађа.
Тренд сенчења и праменова, као и сличне балејаж технике, славне лепотице су напустиле, и одлучиле се за природне варијанте смеђе боје. Вођене тиме, многе жене у фризерским салонима широм света одлучују се за ове природне тонове.Фото: Профимедиа

Једна од првих, била је Хејли Бибер која је дуго била плавуша, а ова тамнија боја савршено јој пристаје, те истиче њену природну лепоту.

Прочитајте још: Жена која је 50 година трагала за сином кога су јој одузели: ''КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПРОДАЛА ЈЕ МОЈЕ ДЕТЕ'' ( ФОТО/ВИДЕО)

Јоше једна млада дама која веома лепо носи смеђу боју косе је и манекенка Каја Гербер, ћерка супермодела Синди Крафорд.

Прелепа глумица Џесика Алба је своју доскора смеђу боју, заменила још тамнијом, ''чоколада смеђом'', која идеално истиче њене латино-корене, као и црте лица.

Прочитајте још: ''КРАЉИЦА БОЖИЋА'' НИКАКО ДА НАУЧИ ДА НАСТУПА УЗ ПЛЕЈБЕК: Мараја Кери својим наступом за Дан Захвалности поново доживела БЛАМ ( ФОТО/ВИДЕО)

Битно је бојањем креирати осећај такозване "дубине" нијансе и постићи ефект блиставе и неговане косе, како кажу стручњаци. А ову промену доноси нам и позната Инстаграм инфлуенсерка Камила Чариер, која је после брака са филмским продуцентом Франсоом Ларпином, одлучила да промени своју плаву косу, па је на неки начин и покренула тренд.

Још једна позната звезда је након љубавног краха решила да своју препознатљиву разбарушену плаву косу замени смеђим тоновима, а то је Шакира.

Прочитајте још: ШАКИРА НАПОКОН ПРЕБОЛЕЛА РАЗВОД, поручује МУШКАРЦИМА: ''НЕЖЕЊЕ! ИЗАЗОВ да изађете из кутије и стигнете на време'' (ВИДЕО)

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.