· · Komentari: 0

''KRALJICA BOŽIĆA'' NIKAKO DA NAUČI DA NASTUPA UZ PLEJBEK: Maraja Keri svojim nastupom za Dan Zahvalnosti ponovo doživela BLAM ( FOTO/VIDEO)

Maraja Keri, pravi je obožavatelj novogodišnjih praznika, ali se čini da je pevanje uživo ipak njena jača strana!

1669448890_profimedia-0740128207-Marja-naslovna.jpg
Photo: Profimedia

U raskošnoj crvenoj haljini, i krunom na glavi, Maraja Keri kao da poručuje : ''Sezona je počela, kraljica je stigla''!
Kako svojim vanvremenskim hitovima poput '' Sve što želim za Božić si ti'', tako i objavama u kojima se pojavljuje u novogodišnjem izdanju, Maraja u ovo doba godine zaseni sve druge kolege. To izgleda nije i slučaj na njenim javnim nastupima, istim povodom. Iako je dosta truda uložila u svoj izgled, Maraja se ove godine pojavila na paradi u Njujorku, povodom američkog Dana zahvalnosti.

Foto: Profimedia

Blistajući, poput prave kraljice, ona je svojom izvedbom poznatog hita, ponovo iznenadila mnoge! Pevačica poznata po svojim vokalnim sposobnostima, izgleda da nikako da savlada- pevanje na plejbek. Ona je postala komični viralni hit, kao i prethodne godine, zbog nesinhronizovanog otvaranja usta na ovom nastupu.

Pročitajte još: Nebojšu Dugalića svi znate, a evo kako izgleda njegova supruga koja se ne pojavljuje često u javnosti (FOTO)

Mnoge je ovo zabavilo, ali i začudilo, obzirom da je ovo njen najveći hit, koji je sigurno otpevala hiljadu puta.
Neki od komentara su bili:
- 'Prisiljeni smo slušati njenu pesmu tokom praznika. Zar zaista moramo videti kako peva na plejbek i na paradi?'
- 'Mora da pokušavaju stvoriti viralni Meme s obzirom na to koliko približavaju kameru njenim ustima. Pevanje je tako komično!'
-'Obožavam njen manjak energije! Tako je curo, daj nam jedno veliko ništa!', samo su neki od komentara koji su preplavili Tviter.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Prijatelji Cece Ražnatović otkrili kakva je privatno, a onda su priznali šta im najviše smeta

Inače, ova Diva svakog decembra zaradi samo na osnovu svog Božićnog hita pola miliona eura, a kako 'Biznis Insajder' navodi procenjuje se da se tokom 24 godine, koliko se pesma pušta, zaradila 45 miliona eura!

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.