· · Коментари: 0
КОСА

Тренди фризуре 2021: ЧУПАВО, накострешено, КАЦИГА! (ФОТО)

Наредна 2021. година доноси занимљивије мушке него женске фризуре. И то није правда!

1607006790_Angle-del-Solar.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Angel del Solar

Биће ту за сваког мушкарца по нешто. У зависности од облика главе и квалитета косе мушкарци ће моћи да одаберу фризуру која им највише одговара.

Андеркат Фото: Youtube/ screenshot The best HS

Прочитајте још: Носите најтоплији ЏЕМПЕР ове сезоне: Некада је био јако популаран, а сада је поново ту

Пре свега, они који мисле да им лепо стоји "андеркат" могу да наставе да је носе док им не досади.

Кратко изнад уха, нагли пресек и дугачко на врху глави биће и даље модерно.

Највећи избор, коначно, имају мушкарци са густом косом!

Међутим, најбоље ће проћи мушкарци који имају густу косу. Они могу да бирају фризуру и коначно одахну. Модерно ће бити чупаво, разбашурено, слободно пуштено.

Шишке Фото: Youtube/ screenshot The best HS

Прочитајте још: Како ИЗДУЖИТИ ФИГУРУ? Носите ове панталоне, боје и фризуру

И они који имају довољно косе, али је ретка и танка наћиће фризуру за себе. Фризери препоручују дужу косу, степенасто ошишану. Идеја је да коса слободно лепрша око главе ако дувне ветрић.

Ретка коса се шиша као паж, али степенасти.

Коврџава коса ће се носити попут "дританке", али и кратко ошишана изнад ушију и горе пуштена. Међутим, они могу да косу споје са брадом и направе "микрофон".

Кацига Фото: Youtube/ screenshot The best HS

Највећа промена је "кацига фризура". Изгледа као што се и зове: брада и коса се шишају кратко, на тројку, и равномерно. Коса потпуно прати облик главе и на свим местима је, углавном, исте дужине. На тај начин се добија фризура у облику кациге.

Кацига фризура ће бити шок наредне сезоне.

Оваква фризура делује готово нестварно, као да је реч о човеку који је истрчао из научно фантастично филма. Има само једну ману - мора редовно да се одржава.

Прочитајте још: Црни комади гардеробе који су вам увек потребни

На крају, треба знати да су се шишке вратиле. То значи да каквог год била квалитета коса треба да је мушкарац пусти преко чела. Шишке ће бити степенасте и лако ће се склањати са чела једним потезом руке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.