Oglas
· · Komentari: 0
KOSA

Trendi frizure 2021: ČUPAVO, nakostrešeno, KACIGA! (FOTO)

Naredna 2021. godina donosi zanimljivije muške nego ženske frizure. I to nije pravda!

1607006790_Angle-del-Solar.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Angel del Solar
Oglas

Biće tu za svakog muškarca po nešto. U zavisnosti od oblika glave i kvaliteta kose muškarci će moći da odaberu frizuru koja im najviše odgovara.

Anderkat Foto: Youtube/ screenshot The best HS

Pročitajte još: Nosite najtopliji DžEMPER ove sezone: Nekada je bio jako popularan, a sada je ponovo tu

Pre svega, oni koji misle da im lepo stoji "anderkat" mogu da nastave da je nose dok im ne dosadi.

Kratko iznad uha, nagli presek i dugačko na vrhu glavi biće i dalje moderno.

Najveći izbor, konačno, imaju muškarci sa gustom kosom!

Međutim, najbolje će proći muškarci koji imaju gustu kosu. Oni mogu da biraju frizuru i konačno odahnu. Moderno će biti čupavo, razbašureno, slobodno pušteno.

Šiške Foto: Youtube/ screenshot The best HS

Pročitajte još: Kako IZDUŽITI FIGURU? Nosite ove pantalone, boje i frizuru

I oni koji imaju dovoljno kose, ali je retka i tanka naćiće frizuru za sebe. Frizeri preporučuju dužu kosu, stepenasto ošišanu. Ideja je da kosa slobodno leprša oko glave ako duvne vetrić.

Retka kosa se šiša kao paž, ali stepenasti.

Kovrdžava kosa će se nositi poput "dritanke", ali i kratko ošišana iznad ušiju i gore puštena. Međutim, oni mogu da kosu spoje sa bradom i naprave "mikrofon".

Kaciga Foto: Youtube/ screenshot The best HS

Najveća promena je "kaciga frizura". Izgleda kao što se i zove: brada i kosa se šišaju kratko, na trojku, i ravnomerno. Kosa potpuno prati oblik glave i na svim mestima je, uglavnom, iste dužine. Na taj način se dobija frizura u obliku kacige.

Kaciga frizura će biti šok naredne sezone.

Ovakva frizura deluje gotovo nestvarno, kao da je reč o čoveku koji je istrčao iz naučno fantastično filma. Ima samo jednu manu - mora redovno da se održava.

Pročitajte još: Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Na kraju, treba znati da su se šiške vratile. To znači da kakvog god bila kvaliteta kosa treba da je muškarac pusti preko čela. Šiške će biti stepenaste i lako će se sklanjati sa čela jednim potezom ruke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas