· · Коментари: 0

Три боје кармина нас чине старијим: Ако имате више до 40 година ове нијансе избегавајте

Кармин може много да помогне, али и да одмогне, а важно је да препознамо прави

1675181565_shutterstock_1178394919.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Трендови у свету шминке се мењају, али стручњаци подсећају да је упркос моди најбоље да носимо оно што нам одговара и пристаје. Кармин може потпуно да промени изглед, али и визулено "дода" године. Шминкери упозоравају на боје кармина које треба да избегавамо ако не желимо да изгледамо старије.

Боје кармина које додају године

Ледено браон

Далеких 90-их година ова нијанса је била једна од најпопуларнијих, али углавном међу женама старијим од 40 година. Ипак, данас се ова нијанска, осим ако не идете на тематску забаву сматра правим бјути грехом. Чак и девојке са топлим тоновима коже не би требало да узимају овај руж за усне, јер ће вам ова нијанса дати "болестан" изглед.

Беличасто розе

Бледоружичасти руж са металним сјајем налазио се у несесеру сваке девојке млађе од 25 година. Ипак, шминкери тврде да ова боја не стоји апсолутно никоме, поред тога што додаје године сваку шминку ће учинити неукусном.

На срећу, у неком тренутку, жене су схватиле да ова нијанса, у принципу, никоме не одговара и напустиле су је. Поред тога што ће вам таква ружичаста додати пет година, сваку шминку ће учинити неукусном.

Тамно љубичаста

Тренд бордо и тамних нијанси боје шљиве обично се везује за јесен и зиму.Ипак, стручњаци сада светују да предност дамо свелтилим бојама, на пример, класичној црвеној или богатој коралној, јер превише тамне нијансе визуелно сужавају усне, што је веома лоше ако ваше усне већ нису пуно пуне. Жене старије од 40 година углавном би требало да избегавају тамне ружеве, јер ћете са овим козметичким производом "набацити" себи непотребних пар година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.