Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Три корака до савршених обрва (ВИДЕО)

За само неколико тренутака можете уклонити све неправилности на обрвама

1601903438_Depositphotos_209619348_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Већини жена, највећи проблем код улепшавања представља, чупање обрва. Постоје три основне тачке, које ће вам олакшати ове муке и помоћи да пронађете савршени облик обрва према вашем лицу.

Прочитајте још: Да ли КОСУ ПЕРЕТЕ УЈУТРУ или УВЕЧЕ? Стручњаци кажу да је ово ЗДРАВИЈЕ

1. КОРАК
Узмите оловку, врх окрените ка горе, а потом је окомито прислоните уз руб носа. Тачка изнад носа значи да би ту требао бити почетак обрве. Означите тачку оловком како бисте касније могли достићи савршен облик.

2. КОРАК
Исто као у првом кораку, усмерите окренуту оловку од најширег руба носа ка спољашњем углу ока, прислоните је и тачка коју сте добили означава завршетак обрва. Означите и њу.

3. КОРАК
На крају, оловку усмерите од самог врха носа ка средини ока. Положите је и обележите највишу тачку изнад ока, на рубу горње обрве. То би требало да буде средина ваше најидеалније обликоване обрве.

Прочитајте још: Упоран је и уништава нам осмех! Уклањање каријеса КОШТА МНОГО, а можете га уклонити сами

Добили сте три референтне тачке које ће вам помоћи да исцртате своје обрве, а да не промашите одговарајући облик за ваше лице. Допуните обрве тврдом оловком за обрве, за нијансу светлијом од природне боје. Лагано сенчите обрву према означеним тачкама, све док је скроз не испуните.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas