· · Коментари: 0
ТРЕНД

ТРИ начина на које учимо од Кејт Мидлтон како се носи БЕЛА боја (ФОТО/ВИДЕО)

Кејт Мидлтон непогрешиво носи беле хаљине, сакое и блузе.

1627631660_Kejt-u-belom-Youtube.PNG
Фото: Yоутубе/ сцреенсхот Тхе Роyал Фамилy Цханнел

Бела боја је веома тешка за ношење, не само зато што се лако прља и уколико се комбинује са погрешним бојама може да изазове смех код других људи.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Бело на венчању
Не заборавите, на венчање се никада не иде у белој хаљини или комплету. Избегавајте и беж нијансе јер на сликама изгледају као бело.

Кејт Мидлтон је права модна икона јер одлично користи белу боју.

Кејт Мидлтон у белом сакоу

Бели сако изгледа ефектно, а Кејт Мидлтон га носи на необавезним догађајима. Комбинује га уз фармерке и занимљиве црвене наочаре. Дакле, бела боја савршено иде уз црвено и плаво - ту нећете никада погрешити.

Прочитајте још: Краљица Елизабета је смислила ОСВЕТУ: Увредиће Меган Маркл и принца Харија без одузимања титула!

Савет+: Бели сако никада не комбинујте са белом сукњом!

Кејт Мидлтон у белом џемперу

Бели џемпер се одлично слаже са сакоом и панталома. Кејт Мидлтон беле блузе носи на свим спортским и неформалним догађајима.

Прочитајте још: Бивши муж Џенифер Лопез, Марк Ентони, поручио шта мисли о њеној вези са Бен Афлеком

Савет+: Када сте уморни и имате подочњаке обуците белу блузу.

Кејт Мидлтон у белој хаљини

Бела хаљина је веома проблематична. Наиме, у белој хаљини жена може да изгледа смешно и да је сви погрдно иза леђа називају "млада". Прво правило је да се бела хаљина носи само лети.

Кејт Мидлтон дворедну белу хаљину искључило лети и дању. Кејт је комбинује са златним дугмадима и минђушама или сребрним. Белу хаљину носи са беж ципелама.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и Вилијам све време шаљу ТАЈНЕ поруке Меган Маркл и Харију (ФОТО)

Савет+:  Кејт Мидлтон уз белу хаљину носи шарену бохо ташницу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.