· · Коментари: 1
ЉУБАВ

Бивши муж Џенифер Лопез, Марк Ентони, поручио шта мисли о њеној вези са Бен Афлеком

Марк Ентони има шесторо, али двоје деце дели са Џенифер Лопез.

1627560465_Jeni.PNG
Фото: Instagram/ screenshot jlo

Марк Ентони, бивши супруг Џенифер Лопез, до сада је ћутао о њеној вези са Бен Афлеком.

Прочитајте још: Краљица Елизабета је смислила ОСВЕТУ: Увредиће Меган Маркл и принца Харија без одузимања титула!

Венчали су се чим су раскинули Бен и Џенифер

Џенифер Лопез се забављала са Бен Афлеком пре него што се удала за Марка Ентонија.Многи су, чак, мислили да је њихов брак, после странсне везе какву су имали Бенифер, лажан! Наиме Џенифер Лопез и Марк Ентони су били две највеће латино звезде када су се венчали, а нису се дуго забаљали.

Да ли је љубоморан Марк Ентони?

Шта Марк Ентони мисли о помирењу Џенифер Лопез и Бена Афлека?

Марк Ентони је коначно казао шта мисли. На Инстаграму је објавио песму Џонија Вентуре, познатијег као Caballo Mayor. Он је то урадио у среду, у тренутку када су се Џенифер Лопет и Бен Афлек налазити на кратком љубавном одмору.

Џони Вентура је певао о несрећној љубави

- Доминиканска легенда. Хвала ти за све што си дао свету - Марк Ентони је написао на шпанском.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Да ли је Марк Ентони одао признање новој љубави Џенифер Лопез овим постом? Џони Вентура је певао љубавне песме о несрећној љубави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Џенифер објавила слику на којој се љубе

Деца Марка Ентонија и Џенифер Лопез Ема и Макс провела су одмор са Бен Афлеком. Снимаљени су како се са новим очухом проводе на луксузној јахти.

Прочитајте још: Зашто КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА никада није ишла у школу?

"Бенифер" је и јавно признат, јер је Џенифер Лопез објавила слику на којој се љубе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и Вилијам све време шаљу ТАЈНЕ поруке Меган Маркл и Харију (ФОТО)

Џенифер Лопез и Бен Афлек су поново почели да се забављају у априлу и због старе љубави певачица је оставила вереника Алекса Родригеза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.