· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Кејт Мидлтон и Вилијам све време шаљу ТАЈНЕ поруке Меган Маркл и Харију (ФОТО)

Сви мисле да Кејт Мидлтон и принц Вилијам достојанствено ћуте, али није тако.

1627366462_HARI.jpg
Фото: ЕПА

Краљевски биограф Данкан Ларкомби, који је дуго био тих пошто су "Сасекси", Меган Маркл и принц Хари, дали интервју Опти Винфри тврди да Кејт Мидлтон и принц Вилијам нимало нису тихи као што то јавности изгледа.

Прочитајте још: Меган Маркл БЕСНА: Лилибет Дијана НИЈЕ на листи наследника КРУНЕ! (ФОТО)

Принц Вилијам шаље поруке путем Твитера

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон непрестано шаљу тајне поруке принцу Харију и Меган Маркл, тврди краљевски биограф.

- Војвода и војвоткиња од Кембриџа редовно шаљу поруке Сасексима, а користе веома мудре методе - тврди Ларкомби.

Обратите пажњу на поруке потписане са "W"
Да ли ће Арчи бити таман?
Меган Маркл и принц Хари су, нема сумње, повредили и Кејт Мидлтон и Вилијама интервјуом који су дали Опри Винфри. Наиме, оптужили су их да су коментарисали да ли ће њихов син Арчи бити превише таман", што је Меган Маркл натерало на сузе.

Биограф је дао интервју за "CloserMagazine" у којем је испричао да су Кејт Мидлтон и принц Вилијам достојанствено поднели одлазак принца Харија и Меган Маркл из краљевске породице и ничим им се нису замерили. Међутим, непрестано им шаљу поруке.

Прочитајте још: Краљица је љута: Меган Маркл и принц Хари неће крстити Лилибет у Виндзору

Живот тече даље - то је прва порука

- Ми смо ту, без вас или са вама, живот тече даље - каже Данкан тврдећи да је то прва порука коју Кембриџи шаљу Сасексима.

Вилијам им непрестано шаље поруке подршке!

Међутим, много је занимљивије што им уједно шаљу и поруке подршке, када је то потребно.

Рецимо, Вилијам се јавности најчешће обраћа путем Твитера, а он је, рецимо, недавно објавио занимљив твит у којем је осудио расистичко понашање на фудбалској утакмици енглеске репретентације према фудбалеру Маркусу Рашфордум и Букајо Сака. Он личне твитове потписује, иначе, као "W".

Прочитајте још: Принц Џорџ пуни 8 година! Очекује га поклон који нервира Кејт Мидлтон!

 

Вилијам и Кејт су у офанзиви

- Вилијам и Кејт су у офанзиви и одлично им иде. Принц Вилијам је постао личност до чијег мишљења многи држе, а његове поруке против расизма показују да Меган Маркл и принц Хари нису били у праву - тврди Данкан.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Принц Хари и Меган Маркл су оптужили краљевску породицу да Вилијама и Чарлса држе у "заточеништву", а британску круну су назвали "фирма". Многи чланови краљевске породице су људи због тога, а Кејт Мидлтон је најбољи доказ да није у праву.

Фирма држи Вилијама и Чарса у затвору?

- Кејт Мидлтон је увек насмејана и на свим догађајима којима присуствује показује да искрено ужива. То је најбољи деманти тврдње Меган Маркл и принца Харија да је краљевска породица затвор - закључује Данкан Ларкомби.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Прошле недеље је принц Хари додатно наљутио краљицу Елизабету најавом да припрема мемоаре у којима ће "раскринкати" краљевску кућу. Меган Маркл очекује да ће ова књига изазвати "цунами страха", али изазвала је смао гнев јер ће бити објављена у години краљичиног  "платинастог јубилеја".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.