Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три најбоље фризуре за жене са КОВРЏАВОМ КОСОМ: Посебно ће истаћи сваку локну

Коврџава коса је већ сама по себи довољна фризура, али начин шишања може много да допринесе њеном изгледу.

1708357913_shutterstock_116978653.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фризери кажу да је кључ за овладавање локнама добро шишање са доследном рутином неге.

- За стилизовање и одржавање, важно је да користите производе посебно дизајниране за коврџаву косу како бисте побољшали и дефинисали локне - објашњава Линда Милер, стручњак за лепоту и негу косе за Бест Лифе и додаје:

- Редовно шишање је такође од виталног значаја за спречавање испуцаних врхова и одржавање облика фризуре. Поред тога, коришћење чешља са широким зупцима уместо четке може помоц́и у распетљавању косе без нарушавања коврџа.

Фризери кажу да су ове три фризуре најбоље за коврџаву косу

Пикси

Пикси може показати вашу природну текстуру док минимизира одржавање.

- Пикси шишање може бити храбар избор за коврџаву косу, али је невероватно елегантно. Кратка дужина олакшава руковање и стилизовање, док локне пружају текстуру и волумен, чинећи пикси шишање живахним и динамични - каже Милер.

Дуги слојеви

Милер каже да је додавање дугих слојева идеално за коврџаву косу јер смањује волумен на дну и даје вашим длакама уравнотеженији изглед и дефинисан облик.

- Поред тога, то је свестран изглед који се може стилизовати и за лежерне и за свечане прилике - каже она.

Саветује се да док вам је коса још мокра од прања, додајте балзам за косу или производ за коврџање. Затим држите главу наопачке и увијте је у памучну мајицу. После двадесетак минута до пола сата, када вам је коса углавном сува, можете да отпустите мајицу. Коврџе треба да буду потпуно формиране.

Шишке са природном текстуром

Ако ћете се одлучити за слојевити стил, размислите о додавању шишки. Шишке на коврџавој коси могу лепо да уоквире лице, посебно за оне са округлим или овалним облицима лица. Кључ је да имате меке, бочне шишке које се уклапају у локне, што додаје дашак елеганције целокупном изгледу.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas