Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Три правила за ПАМЕТНУ куповину гардеробе у Second hand радњама

Second hand бутици све су бројнији и све популарнији свуда у свету, па и код нас.

1631831304_Depositphotos_47563851_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Последњих година у нашој земљи све су популарније и учесталије Second hand радње за продају коришћене, половне гардеробе у којима се могу пронаћи одевни комади познатих марки за изузетно повољан новчани износ. 

Прочитајте још: "Да ли жена у седамдесетим треба да носи ово?": ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ у комбинацији коју носе ТИНЕЈЏЕРКЕ изгледа ФЕНОМЕНАЛНО (ФОТО)

Постоје три златна правила којих се морамо држати како би извукли оно најбоље.

Квалитет 

Ниске цене могу бити врло примамљиве па пожелимо да накупимо што више одеће. Међутим, будите рационални и обратите пажњу на брендове и материјале. Купујте само оне комаде одеће који заиста одају утисак да су квалитетни под руком. Избегавајте најлон и полиестер и обратите пажњу на бренд одевног предмета јер би могао бити гаранција за квалитет.

Прочитајте још: Цеца Ражнатовић на снимању Звезда Гранда открила да се суди са Милијем, а ово је разлог њиховог спора!

О чему морате водити рачуна

Пре свега имајте на уму ствари које морате избегавати. Одређени типови одеће врло веројатно неће дуго издржати и лепо изгледати.

Одећа са украсима - будите опрезни са шљокицама и осталим украсима јер је могуће да почну да отпадају.

Прочитајте још: БОЛ У ГЛАВИ, ПРОРЕЂЕНА КОСА: КОЊСКИ РЕП може бити и те како штетан ако га везујете на ОВАЈ НАЧИН

Оштећена одећа - немојте инвестирати ни мало новца у оштећене комаде одеће. Купујте једино ако сте сигурни да се могу правилно поправити.

Прљава одећа - одећа која је запрљана веројатно ће и остати таква без обзира на ваш труд, па купујте у трговинама које се труде да одећа коју купујете изгледа што боље.

Трендови

Класични комади пронађени у овим радњама ретки су и понекад изгледају "офуцано". Међутим, трендови се стално врте у моди па самим тиме ове радње прште трендовским комадима попут животињског принта, винтиџ торбица или марама. Искористите то и набавите модне хитове у пола цене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas