· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Tri pravila za PAMETNU kupovinu garderobe u Second hand radnjama

Second hand butici sve su brojniji i sve popularniji svuda u svetu, pa i kod nas.

1631831304_Depositphotos_47563851_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Poslednjih godina u našoj zemlji sve su popularnije i učestalije Second hand radnje za prodaju korišćene, polovne garderobe u kojima se mogu pronaći odevni komadi poznatih marki za izuzetno povoljan novčani iznos. 

Pročitajte još: "Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?": VERICA RAKOČEVIĆ u kombinaciji koju nose TINEJDžERKE izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Postoje tri zlatna pravila kojih se moramo držati kako bi izvukli ono najbolje.

Kvalitet 

Niske cene mogu biti vrlo primamljive pa poželimo da nakupimo što više odeće. Međutim, budite racionalni i obratite pažnju na brendove i materijale. Kupujte samo one komade odeće koji zaista odaju utisak da su kvalitetni pod rukom. Izbegavajte najlon i poliester i obratite pažnju na brend odevnog predmeta jer bi mogao biti garancija za kvalitet.

Pročitajte još: Ceca Ražnatović na snimanju Zvezda Granda otkrila da se sudi sa Milijem, a ovo je razlog njihovog spora!

O čemu morate voditi računa

Pre svega imajte na umu stvari koje morate izbegavati. Određeni tipovi odeće vrlo verojatno neće dugo izdržati i lepo izgledati.

Odeća sa ukrasima - budite oprezni sa šljokicama i ostalim ukrasima jer je moguće da počnu da otpadaju.

Pročitajte još: BOL U GLAVI, PROREĐENA KOSA: KONJSKI REP može biti i te kako štetan ako ga vezujete na OVAJ NAČIN

Oštećena odeća - nemojte investirati ni malo novca u oštećene komade odeće. Kupujte jedino ako ste sigurni da se mogu pravilno popraviti.

Prljava odeća - odeća koja je zaprljana verojatno će i ostati takva bez obzira na vaš trud, pa kupujte u trgovinama koje se trude da odeća koju kupujete izgleda što bolje.

Trendovi

Klasični komadi pronađeni u ovim radnjama retki su i ponekad izgledaju "ofucano". Međutim, trendovi se stalno vrte u modi pa samim time ove radnje pršte trendovskim komadima poput životinjskog printa, vintidž torbica ili marama. Iskoristite to i nabavite modne hitove u pola cene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.