· · Коментари: 0

Три тренда из 60-их година и данас освајају жене широм света: Доносе дух прошлог времена и непролазну елеганцију (ФОТО)

Верујемо да ћете и ви пронаћи свој модел, а који су жене носиле и пре шест деценија

1660039088_profimedia-0266380284.jpg
Фото: Профимедиа

Садашња мода у сталном је дослуху са оном која је била актуелна деценијама уназад. Овде не говоримо о 90-им и 2000-им већ о моди која је била део живота људи пре више од 60 година.

Дизајнери су многе смернице пронашли у моди 60-их, прилагодили их садашњим потребама, а купци су у њима пронашли нов начин да испоље себе.

Трендови 60-их у данашњој моди

Видимо кратку тексас сукњу, шљокице, комплете...Све ово су носиле и даме 60-их година, а видимо их и на садашњој, модерној жени.

Прочитајте још: Еволуција "МАЛЕ ЦРНЕ ХАЉИНЕ": Како је од скице постала најпознатији модни комад на свету

Мала ташна

Ако погледате трендове који су кружили током 1960-их, мала ташна се налази међу оним који су били омиљени женама тог времена. Сада је овај модел поново освојио срца жена. Након великих, гломазних модела коначно је дошла мала ташна која ће нас "натерати" да понесемо што мање ствари и уживамо у дану. Сваком изгледу даће отмени призвук и елеганцију, а можете да је понесете уз различите комбинације од јутра до вечери.

Комплети

Током 60-их година, униформисано облачење било је поприлично популарно. Тако и сада можемо да видимо комбинације истих боја и материјала. На вама је да ли ћете да бирате сукњу и сако, сако и панталоне или можда шорц током летњих врућина.

Прочитајте још: Изгледајте привлачно, али не и вулгарно: Ови савети ће вам помоћи да будете праве даме

Пуф рукави

У последњих неколико година, видимо да су пуф рукави поново на улицама, а овог лета има их више него икада. Даме су их одушевљено дочекале, а када их понесемо дају нам барем мали дух прошлог времена, па то све чини још инттересантнијим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.