Oglas
· · Komentari: 0

Izgledajte privlačno, ali ne i vulgarno: Ovi saveti će vam pomoći da budete prave dame

Saveti koji će vam pomoći da izgledate ženstveno i lepo

1659608299_moda.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U preteranoj želji da izgledaju savršeno, žene ponekad mogu ozbiljno da preteraju, posebno ukoliko imaju za cilj da osvoje nekog muškarca.

Pročitajte još: 5 saveta profesionalnih FRIZERA o KOSI: Na ovaj način ćete joj pružiti najbolju negu

Ipak, linija između lepog i vulgarnog je veoma tanka, pa verujemo da će vam ovih pet saveta pomoći da ne napravite pogrešan potez i svojim izgledom odbijete nekoga.

1. Rolka

Ukoliko znate da je nosite, rolka na ženi može izgledati veoma seksi, posebno ukoliko se radi o tankom materijalnu, tamnije boje. Nikako ne nosite prozirne rolke, jer deluju jako jeftino.

2. Bela košulja

Svaka poslovna žena u svom ormaru ima jednu belu košulju. Ukoliko je iskombinujete sa kratkom suknjom i otkopčate više dugmića nego što bi trebalo, izgledaćete veoma jeftino. Kako biste zavele nekoga i izgledale moćno, kombinujte je sa pantalonama, štiklama i 1-2 otkopčana dugmeta.

3. Šare i materijali

Birajte elegantne materijale, neutralnih nijansi, koje nisu mnogo otvorene i provokativne. Niako ne kombinujte šljokice i nabrane materijale. Posebno nikako ne idu haljina bez rukava i čizme. Visoke čizme najbolje idu uz pletene materijale

 

4. Gola ramena/otovrena bluza

Duboki dekolte zamenite golim ramenima. Ovo će vam dati eleganciju, držanje i pristojnost, a ujedno nećete otkriti više od onoga što je potrebno.

 

Pročitajte još: Više nikada nećete kupiti POGREŠNU NIJANSU PUDERA: Ovo je NAČIN

5. Štikle

Štikle su sastavni deo svakog cipelarnika kod žena, naravno, ukoliko ih kombinujete na pravi način. Nikako štikle ne obuvajte na mrežaste čarape, jer ćete ostaviti potpuno drugačiji efekat od onog koji ste možda želeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @myheels_50.2

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas