· · Коментари: 0
САВЕТИ

Трикови за лепоту: Нанесите ајлајнер према облику очију

Ајлајнер неким женама боље стоји него другима или га једноставно не наносите на прави начин

1645195947_sminka.jpg
Фото: Пиxабаy

Како бисте направили савршен облик очију, примените савете који ће вам омогућити светски изглед.

Прочитајте још: Три воћне маске за лице које ће ИЗБРИСАТИ БОРЕ и кожи вратити сјај (РЕЦЕПТ)

Мачкасти облик

Ако желите да изгледате заносно, пробајте да направите мачкасти облик очију. Многим женама пристаје овај начин шминкања, посебно оним са округлим обликом очију. Извлачањем алајнера ван ивице ока, визуелно се постиже да око изгледа више секси.

Само горњи капак

Ово је идеално за ситније очи, јер ће их на овај начин отворити, посебно ако се истакну трепавице. Зато уз овај начин шминкања ставите квалитетну маскару која ће додатно увити ваше трепавице. Важно да запамтите да ајлајнер стављате изнад трепавица, никако на унутрашњу ивицу ока, јер ће онда ефекат бити супротан.

Неким женама он једноставно стоји боље него другима, или само нису одабрале прави начин шминкања

Појачана верзија мачкастог облика

Ако вам се свиђа мачкасти начин стављања ајлајнера, можете и додатно да експериментишете како бисте појачале ефекат. Ово је идеална шминка за оне даме које имају скупљене очи. Извлачањем ајлајнера дужином капка и ван њега, учинићете очи истакнутијим, а ако исто то урадите и испод ока, ваше очи ће изгледати много веће и отвореније. Овај начин шминкања је веома интересантан и има дупли ефекат.

Унутрашње ивице

Идеалан начин шминкања за оне даме које имају очи средње величине, и за оне које имају крупн очи у облику бадема. Избегавајте да стављате ајлајнер овако ако имате ситне очи, јер ће их то учинити додатно мањим.  Али ако имате облик очију попут бадема, стављање ајлајнера на унутрашњу ивицу ока, даће им лепшу линију. Не прелазите на спољни део ока јер ће очи тада изгледати још веће.

Прочитајте још: Мучи вас СУВА КОЖА: Навике које смо скоро сви усвојили, а значајно ПОГОРШАВАЈУ ОВАЈ ПРОБЛЕМ

Појачан спољашњи угао

Савршен начин да се очима са спуштеним капцима, помогне да буду подигнуте баш на местима где требају да изгледају тако. Течни ајлајнер је најбоља варијанта за овакве очи јер не постоји опасност да ће се размазивати када се једном стави.

БОНУС ВИДЕО:


 

 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.