Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трикови за здраве, хидриране и пуне усне: Испоштујте ОВЕ две ставке и уживајте у њиховом изгледу

Шта учинити да вам овај део тела "украде шоу"

1654086803_andriyko-podilnyk-F4AMM1293ag-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Усне су један од најупечатљивијих делова сваке особе, имају велику привлачност, било физичку или чак сексуалну. Исто тако, са престанком обавезне употребе маске, поново су протагонисти на средини лица.

Оне, попут коже лица и тела, заслужују посебну негу како би биле хидриране, здраве и одговарајућег волумена. И још више у време када је један од главних трендова убризгавање супстанци које чине да изгледају још веће.

За њих постоји велики избор производа, попут ружева, балзама, сјајева, па чак и пилинга намењених искључиво кожи усана. А ово су неки од ресурса који се не смеју пропустити да их покажу на најбољи начин.

Прочитајте још: ТАЈНА ВЕЧНЕ МЛАДОСТИ: Трикови за лепоту са ЛЕДОМ које ћете просто обожавати

Постоји неколико ствари које можете да урадите да хладноћа, загађење и други фактори не утичу на изглед ваших усана и, напротив, да их учините у центру пажње где год да кренете и украдете све очи.

Како да усне изгледају здраво и хидрирано?

Неколико намирница може да се користи за дубински влажење усана, а осим што ће их оставити меким и лепим, могу се користити и за „лечење“ и уживање у некима од њих. Међу њима је мед, краставац, алое вера, авокадо, маслиново уље или мешавина неколико ових.

Фото: Пиксабеј

Такође, још једна од техника која не може изостати у рутини је периодични пилинг, не може бити много константан јер би изазвао супротан ефекат, али је неопходно уклонити мртве ћелије и обновити кожу. На овај начин ће усне такође изгледати пуније и упадљивије боје.

Истина је да увек треба да водите рачуна о том подручју, тако да морате бити веома опрезни да не повредите кожу, која може бити помало деликатна. Ово треба сачувати тражењем пилинга који није јако јак и чије грануле нису велике.

Друга опција је масажа врховима прстију. Малим додирима и кружним покретима, како на горњој, тако и на доњој усни, можете активирати циркулацију и учинити да изгледају здравије.

Коначно, морате имати на уму да ако је хладно време или су изложени сталном трењу са маском, хидратација мора бити сталнија, а сами себи морате помоћи из онога што је претходно наведено у чланку. Односно, правите маске са овим намирницама и пилинг најмање два пута месечно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas