· · Коментари: 0

ТАЈНА ВЕЧНЕ МЛАДОСТИ: Трикови за лепоту са ЛЕДОМ које ћете просто обожавати

Сазнајте о предностима третмана ледом за ваше тело

1652443309_pjimage---2022-05-13T140132.231.jpg
Фото: Unsplash

Терапија ледом је техника која спада у револуционаран начин на који се бринемо о себи, постајући за неке жене широм света тајна вечне младости, за природно тонирање, учвршћивање и заглађивање, стварајући ефикасне резултате када је свежа кожа у питању.

Како функционише терапија ледом

Терапија ледом се појавила у Мексику раних 2000-их као иновативна масажа. Због својих препознатих предности, овај вид третмана је ушао у рутину која се тренутно највише примењује у козметичким центрима, за стварање ефекта затезања коже који чини да изгледа много млађе и блиставије. Неке од предности које ова терапија тела доноси су:

1. Поново затеже кожу, избегавајући опуштање вашег тела, јер хладноћа коју пружа лед активира циркулацију крви и враћа јој чврстину.

Прочитајте још: Да ли је "ШУГАРИНГ" бољи од депилације воском? Ево свега што треба да знате

2. Побољшава и бори се против целулита: криотерапија је постала популарна последњих година, јер је неинвазивна метода. Састоји се од примене интензивне хладноће на одређеним деловима коже у кратком временском периоду како би се смањила одређена локализована масноћа која узрокује целулит.

3. Смањите величину: Терапија ледом примењена на одређене делове тела поново учвршћује подручја која су млохава. Поред тога, помаже и приликом мржављења.

Фото: Пиксабеј

4. Помаже да се стимулише циркулација крви, што га чини идеалним за лечење иритација и црвенила, као и за њихово уклањање. Такође смањује упалу коју они могу изазвати.

5. Терапија ледом је савршен третман за уклањање подочњака, као и за смањење величине кеса око очију.

Ко може да користи терапију ледом?

Иако су већина људи који користе овај третман жене, то не значи да је то ексклузивна терапија за њих. Терапија ледом се препоручује свима који желе да учврсте своја ткива и желе да изгубе тежину.

Одлична је алтернатива за жене које су тек родиле, јер је мање инвазиван, нема контраиндикација и може се извести чим се породите.

Прочитајте још: Коса вам је сува, свака длака иде на своју страну и нема сјај? Многи мушкарци ПОГРЕШНО СУШЕ косу

Препоручује се и особама старијим од 40 година које почињу да примећују опуштеност на разним деловима тела, јер хладноћа помаже да се врати чврстина.

Може бити добро за оне жене које су следиле веома строге дијете да изгубе тежину и желе да учврсте своју кожу, или за оне које желе да изгубе тежину, а још увек нису пронашле ефикасан третман.

Имајте на уму да је ове терапије најбоље изводити као део здраве шеме под упутствима стручњака.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.