Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вера Ванг открива највећу грешку коју младе праве када бирају венчаницу: Ево шта саветује позната дизајнерка

Вера Ванг има велико искуство када је реч о невестама и њиховим изборима

1696079896_profimedia-0773234529.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вера Ванг је један од најпознатијих дизајнера венчаница на свету. Као креативни идејни творац прелепих венчаница за Гвен Стефани, Аријану Гранде, Џесику Симпсон, Викторију Бекам и Ким Кардашијан, позната је по својим јединственим свадбеним креацијама. Она је сада поделила за Пипл које грешке младе праве приликом одабира венчаница:

- Највец́а грешка је што се не осец́ате удобно у хаљини. А под тим не мислим само на пристајање. Осец́ај ми је веома важан у одец́и, вероватно зато што сам жена која дизајнира за друге жене, и доживљавам одец́у. Мушкарци доносе апстрактно, али мислим да жене дизајнери доносе одређени осец́ај стварности и мислим да је заиста важно да се осец́ате удобно. Не само физички, вец́ и психички - обхјашњава Вера и додаје:

- Мислим да не би требало да покушавате да трансформишете оно што јесте на дан венчања. Увек сам говорио да си оно што јеси, да си индивидуа, да имаш свој осец́ај за стил. И увек охрабрујем људе да то заиста прате, слушају свој глас, а понекад и не. Њихова мајка је умешана, њихова сестра је умешана, понекад чак и младожења, веровали или не – а понекад и гомила најбољих пријатеља - испричала је за Пипл.

Вера саветује да невесте треба да узму у обзир свој потпуни изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas