Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУПАЋИ

Вежите око струка "ПАУЧИНАСТ" огртач и нехајно прошетајте - ПАДАЋЕ ВИЛИЦЕ!

Поред тога што су секси, кимоно-огртачи су и веома практични, јер штите од сунца.

1596266134_Ogrtac1.png
Oglas

Иако лето не протиче ни приближно онако како смо га почетком године замишљали и планирали, то не значи да треба да се одрекнемо свега што нас асоцира на море и годишњи одмор из снова.

Прочитајте још: Да ли је ПОМИРЕЊЕ са бившим дечком исправно, како да донесете ПРАВУ ОДЛУКУ

ТИркизан Фото: Депозит

Даме нарочито пркосе новонасталим условима, па у инат "терају моду", као да корона није променила готово све што нас је радовало. Купаћих костима се нису одрекле.

Уместо крај морске обале, носе их поред неких других вода, и то уз разне аксесоаре, у каквима би се појавиле и на плажи.

Огртачи, дугачки до пода, имају дезен купаћег костима.

Међу њима су огртачи, махом дуги до пода, који на себи имају дезен са купаћег костима. Неки су "паучинасти", али преовлађују они који се не провиде и који атрактивним шарама и бојама потпуно скрећу пажњу са несавршености које су се појавиле на телу протеклих месеци. Најефектнији су они са црвеном и тиркизном подлогом, али има и жутих, наранџастих, зелених...

Паучинаст Фото: Депозит
Паучинасти, јарких боја, везани око струка.

Поједини су украшени сатенским тракама, док су на неким моделима адут - ресе. Можете да их пустите да само необавезно падају, тако да открију у потпуности предњи део тела, или да их лабаво вежете око струка.

Овосезонски дуги огртачи или кратка кимона, чини се, никада нису изгледали атрактивније. Осим што наглашавају женственост и сексепил, веома су практични. Заштитиће вас од јаког сунца и истовремено наоружати самопоуздањем када одлучите да се из лежаљке преместите у оближњи кафић.

Прочитајте још: Желите КРАТКУ КОСУ? На ове ствари треба да ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

Још ако изглед употпуните марамом у истом дезену, завезаном око главе на начин који најбоље пристаје вашем облику лица, као и одговарајућим детаљима попут наочара за сунце и предимезионираних минђуша, схватићете да вам у току дана није потребна ниједна друга одевна комбинација.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas