Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шишање

Желите КРАТКУ КОСУ? На ове ствари треба да ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

Тренутак када свом фризеру саопштимо да нам треба радикална промена фризуре најчешће је дочекан са обостраном радошћу, али сигурни смо да је током живота готово свака од нас имала макар једну епизоду кад је из фризерског салона након овакве исхитрене одлуке изашла готово у сузама.

1596107788_Depositphotos_11537174_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Зашто? Врло једноставно - кратка коса не стоји свима. Заправо, врло кратка коса одлично стоји малом броју жена које за њу имају прави изглед и неопходни став.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Имате ли прави облик лица за ту фризуру?

Фото: Пиxабаy

Осим ако имате савршено овално лице, имајте на уму да вам највјероватније неће пристајати све кратке фризуре. Жене с дугуљастим лицем би требало да одаберу фризуру која ће креирати илузију ширине па је добар избор фризура дужине до браде фенирана тако да ствара благе таласе, док ће особе с округлим лицем изгледати најбоље с косом нешто краћом од дужине браде, а пожељно је да избјегавају дужину класичног боба који ће им стајати попут кациге.

Будите сигурни у то да желите кратко косу!

 Рамена, дугачак врат и дефинисана вилица

Ако имате кратак врат, подбрадак и широка рамена, кратка фризура вам највероватније неће стајати. 

Јесте ли витки?

Високе даме с вишком килограма које своју косу ошишају на кратки паж могле би врло лако изгледати непропорционално јер им, наспрам тела, недостаје волумен на глави. Паж фризура ће најбоље стајати девојкама витке грађе, биле оне ниског или високог раста.

Прочитајте још: Заштитите КОСУ ОД ТОПЛОТЕ! Зашто је то ВАЖНО и шта радити?

Имате ли праву текстуру косе за ову фризуру?

Фото: Пиxабаy

Није свака текстура косе створена за кратке фризуре. Врло танка и ретка коса ће имати највише користи од кратке фризуре која ће јој дати потребни волумен, док би коврџава коса могла изгледати преволуминозно и тешко ју је обликовати ако је сувише кратка.

Танка и ретка коса имају највише користи од кратке косе!

Имате ли праву личност за кратку косу?

Наша коса врло често подсвесно рефлектује нашу личност. Између осталог, није необично да  посежемо за радикалним променама фризуре кад пролазимо и кроз велике животне промене. Шишањем косе многе од нас би се могле осетити огољено и несигурно, управо зато што нам коса даје илузију сигурности и зато што дугу косу вежемо за појам лепоте и женствености. Ако сте храбри, кратка коса је прави избор за вас, но ако нисте сигурни у промену дужине косе, дајте себи времена да још мало размислите пре него што је прекасно.

Прочитајте још: Мислите да вам НЕ стоји АНИМАЛ ПРИНТ? Можда га ПОГРЕШНО носите

Јесте ли заиста сигурне да желите краћу косу?

Имати кратку косу је лепо, но када је једном ошишамо, чека нас дуги, најчешће вишегодишњи повратак у стадијум дуге косе. Ако сте и даље мало несигурни у свој избор, не доносите одлуку да скратите своју косу само зато што вам треба нека промена већ косу шишајте постепено, како бисте се привикле на промјену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas