· · Коментари: 1
ЈЕСЕН

ВРАТИО се: Можда није ЛЕП, али је УДОБАН и МОДЕРАН

Један део гардеробе, за који смо мислили да је остао у прошлом веку, враћа се на градске улице.

1599729140_skracen.png
Фото: Пексел

Још дуго ће време бити лепо и дани сунчани, али већ је време да се размишља о гардероби за јесен.

Са дугмадима или без. Једнобојан или шарен. Велики џемпер попут џака се вратио.

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

Многи су мислили да се део гардеробе који не истиче линију и човека који га носи, чак, чини да има више килограма, никада више неће носити. Сви који су то мислили - погрешили су!

Штрикајте Фото: Пиксабеј
Штрикани, џакасти и удобни!

Не само што се велики, удобан и топао џемпер враћа "на велика врата", него се враћа и трикотажа. Дакле, ко уме да штрика треба да узме игле у руке и проба да себи иштрика јединствену креацију.

Управо због штриканих џемпера, које модни креатори препоручују, многи верују да их је у ормане вратила корона, јер су се током изолације многи окушали са вуницом. Без обзира да ли је бод клот-фркет или пиринач - једино је важно да је "џакаст".

Прочитајте још: Сви га имате у ОРМАНУ, сви га НОСИТЕ, а сада добија НОВЕ ОБЛИКЕ

Модне куће су већ понудиле велике џемпере, а девојке су пронашле начин како да их носе и истакну витак струк и покажу позадину - увуку га у каиш!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.