Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
БАШТА

Углавном ћемо летовати у својим ВРТОВИМА: Погледајте како да сами направите свој РАЈ (ВИДЕО)

Најбезбедније је у својој башти, а најбоље место за лежање је увек испод дрвета.

1594205723_DunnLumber1907Glavna.PNG
Фото: Youtube/ screenshot DunnLumber1907
Oglas

Висећу лежаљку, која се закачи између два дрвета, можете купити, али и веома лако направити.

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ ГАЈБИЦЕ: Пет начина да се добије НОВ намештај, а ништа не кошта

Потребне су вам две летве, бургија, јак канап, материјал и два метална прстена.

Набавите две исте јаке летве са рупама, које можете да направите и бургијом. Избушите најмање 20 рупа, јер што је више рупа, то ће лежаљка бити удобнија. Потребан је и конопац. Рупе правите  величине да конопац може да се провуче кроз њих.

Фото: Youtube/ screenshot DunnLumber1907

Лежаљку можете да направите само од канапа, који ћете исплести, али и од материјала. Уколико је само од канапа мораће да се користи и прекривач.

Бирајте јак конопац и чврст материјал.

Бирајте јак материјал и порубите га са обе стране. На крајевима материјал треба да се пробуши како би се провукао канап. Канап треба јако стегнути, а крајеве опрљити ватром, да се не би ресили. Лежаљка је готова, закачите је ланцима за зид или дрво и уживајте.

Прочитајте још: Од пластичне ЦЕДИЉКЕ направите прелепу САКСИЈУ каква не може да се купи! (ВИДЕО)

Неупоредиво једноставнија љуљашка може да се исплете од конопца или у комбинацији са платном и веже за два дрвета.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas