· · Коментари: 0

Дан у недељи када сте рођени открива који ЦВЕТ вам доноси срећу: Треба да га имате у свом дому да бисте привукли мир

Дан у недељи може утицати на многе ствари, а једна од њих је и то који цвет ће вам донети срећу

1670321612_Foto-Shutterstock-cvece.jpg
Фото: Схуттерсток

Дан у недељи када сте рођени може бити повезан са одређеним особинама, карактером, жељама, а може утицати и на цвет који вам пристаје на основу црта личности и тога што носите у свом срцу. Сазнајте који је ваш срећан цвет на основу дана рођења.

Ако сте рођени у понедељак, ваш срећан цвет је НАРЦИС - Понедељак је дан који означава нови почетак, креирање планова, обнављање веза и радних обавеза. Цвет нарциса је познат по својој симболици нових почетака и поновног рађања и стога је савршен цвет који можете поклонити некоме у понедељак или га ставити на свој радни сто. Жуто цвеће, генерално, познато је да доноси радост, срећу и нове почетке и стога је суштински савршен да вас орасположи. Ово цвеће такође симболизује почетак потпуно новог пријатељства.

Ако сте рођени у уторак, ваш срећан цвет је БЕГОНИЈА - Рођени у уторак се сматрају за вредне и интелигентне људе, оне који знају шта желе да постигну у животу упркос препрекама. Увек се владају разумом, па је њима бегонија идеалан цвет јер означава знање и дубоке мисли. Када некоме пошаљете овај цвет, то је или у знак признања да има знање, или у нади да ће га стећи. Бегонија долази у свим различитим бојама. Једногодишња је популарна у цветним баштама и висећим баштама.

Ако сте рођени у среду, ваш срећан цвет је ЖУТА ЛАЛА - Особе рођене у среду имају ведрину духа, оптимизам, увек су спремне на авантуру. Њихов срећан цвет је жута лала - човек не може да се не осмехне када су лале близу. Жуте лале посебно симболизују чин осмеха, радост, оптимизам, забаву, смех и весеље. Такође, указују на ентузијазам и светлост у тешким тренуцима.

Ако сте рођени у четвртак, ваш срећан цвет је ОРХИДЕЈА - Особе рођене овог дана су хедонисти који уживају у животу пуним плућима. Њихов срећан цвет је орхидеја, као симбол љубави, лепоте, луксуза и снаге. Такође, уклазује на дивљу природу, али и на моћж завођења и уживања у сваком тренутку.

Ако сте рођени у петак, ваш срећан цвет је РУЖА - Ово су особе заљубљиве и романтичне природе, сад добрим оком за естетику. За такве романтичне душе, ружа је прао решење. Црвена сорта је позната као љубав, беле руже означавају понизност и невиност; жуте руже значе пријатељство и радост; ружичасте руже причају причу о захвалности, уважавању или дивљењу; а љубичасте руже су за некога ко вас очара — или у кога сте се заљубили на први поглед.

Ако сте рођени у суботу, ваш срећан цвет је ЖАВОРЊАК (Делпхиниум) - Ви сте рођени лидери који целог живота јуре за успехом и раде на себи, па вам највише пристаје овај издигнути цвет изванредне лепоте. Ова биљка је повезана са мудрошћу, вођама, храбрости, са снажном енергијом. Савршено ће пристајати на столу особа које желе да постигну више.

Ако сте рођени у недељу, ваш срећан цвет је ПЕРУАНСКИ ЉИЉАН (Алстромерија) - Ове особе су породичне, пријатељски настројене, желе да створе посебан однос са неким. Алстромерија симболизује пријатељство и јаку љубавну везу међу људима . Ово је веома егзотично цвеће које ће загрејати срце. Идеално се слаже уз ваш карактер.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.