· · Komentari: 0

Dan u nedelji kada ste rođeni otkriva koji CVET vam donosi sreću: Treba da ga imate u svom domu da biste privukli mir

Dan u nedelji može uticati na mnoge stvari, a jedna od njih je i to koji cvet će vam doneti sreću

1670321612_Foto-Shutterstock-cvece.jpg
Foto: Shutterstok

Dan u nedelji kada ste rođeni može biti povezan sa određenim osobinama, karakterom, željama, a može uticati i na cvet koji vam pristaje na osnovu crta ličnosti i toga što nosite u svom srcu. Saznajte koji je vaš srećan cvet na osnovu dana rođenja.

Ako ste rođeni u ponedeljak, vaš srećan cvet je NARCIS - Ponedeljak je dan koji označava novi početak, kreiranje planova, obnavljanje veza i radnih obaveza. Cvet narcisa je poznat po svojoj simbolici novih početaka i ponovnog rađanja i stoga je savršen cvet koji možete pokloniti nekome u ponedeljak ili ga staviti na svoj radni sto. Žuto cveće, generalno, poznato je da donosi radost, sreću i nove početke i stoga je suštinski savršen da vas oraspoloži. Ovo cveće takođe simbolizuje početak potpuno novog prijateljstva.

Ako ste rođeni u utorak, vaš srećan cvet je BEGONIJA - Rođeni u utorak se smatraju za vredne i inteligentne ljude, one koji znaju šta žele da postignu u životu uprkos preprekama. Uvek se vladaju razumom, pa je njima begonija idealan cvet jer označava znanje i duboke misli. Kada nekome pošaljete ovaj cvet, to je ili u znak priznanja da ima znanje, ili u nadi da će ga steći. Begonija dolazi u svim različitim bojama. Jednogodišnja je popularna u cvetnim baštama i visećim baštama.

Ako ste rođeni u sredu, vaš srećan cvet je ŽUTA LALA - Osobe rođene u sredu imaju vedrinu duha, optimizam, uvek su spremne na avanturu. NJihov srećan cvet je žuta lala - čovek ne može da se ne osmehne kada su lale blizu. Žute lale posebno simbolizuju čin osmeha, radost, optimizam, zabavu, smeh i veselje. Takođe, ukazuju na entuzijazam i svetlost u teškim trenucima.

Ako ste rođeni u četvrtak, vaš srećan cvet je ORHIDEJA - Osobe rođene ovog dana su hedonisti koji uživaju u životu punim plućima. NJihov srećan cvet je orhideja, kao simbol ljubavi, lepote, luksuza i snage. Takođe, uklazuje na divlju prirodu, ali i na moćž zavođenja i uživanja u svakom trenutku.

Ako ste rođeni u petak, vaš srećan cvet je RUŽA - Ovo su osobe zaljubljive i romantične prirode, sad dobrim okom za estetiku. Za takve romantične duše, ruža je prao rešenje. Crvena sorta je poznata kao ljubav, bele ruže označavaju poniznost i nevinost; žute ruže znače prijateljstvo i radost; ružičaste ruže pričaju priču o zahvalnosti, uvažavanju ili divljenju; a ljubičaste ruže su za nekoga ko vas očara — ili u koga ste se zaljubili na prvi pogled.

Ako ste rođeni u subotu, vaš srećan cvet je ŽAVORNJAK (Delphinium) - Vi ste rođeni lideri koji celog života jure za uspehom i rade na sebi, pa vam najviše pristaje ovaj izdignuti cvet izvanredne lepote. Ova biljka je povezana sa mudrošću, vođama, hrabrosti, sa snažnom energijom. Savršeno će pristajati na stolu osoba koje žele da postignu više.

Ako ste rođeni u nedelju, vaš srećan cvet je PERUANSKI LJILJAN (Alstromerija) - Ove osobe su porodične, prijateljski nastrojene, žele da stvore poseban odnos sa nekim. Alstromerija simbolizuje prijateljstvo i jaku ljubavnu vezu među ljudima . Ovo je veoma egzotično cveće koje će zagrejati srce. Idealno se slaže uz vaš karakter.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.