Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
енергија

ДЕКОРАЦИЈА ДОМА према ФЕНГ ШУИЈУ: Важно је да ово буде први корак

Када једном почнете да користите Фенг шуи и схватите његове предсноти биће вам лакше да реализујте жеље везане за уређење дома

1614687248_living-room-2155376_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када се ради о декорисању и украшавању фенг шуи вам може створити осећај радости и хармоније.

Прочитајте још: За 3 године УШТЕДЕЛА за стан:Једноставан трик постао је прави хит на интернету

Кућној канцеларији је потребна активна, живахна енергија, док ће спаваћој соби бити потребна мекана, сензуална енергија.

Први корак започиње се пре самог процеса декорисања дома. Према старој кинеској дисциплини неопходан фенг шуи захтев је да очистите старе енергетске остатке и створите јаку и јасну енергетску основу. То би у пракси значило да морате да рашчистите неред. Нема никаквог смисла уређивати претрпан дом. Тек након што сте очистили стару енергију, можете да пређете на успешно декорисање.

Боје

Зелена и плава према фенг шуију испиришу исцељење, раст и нове почетке. Љубичаста је повезана са богатством, просперитетом и самопоштовањем. Земљане боје попут жуте, наранџасте и браон служе као подршка, нега и помоћ. Док бела симболизује чистоћу и прецизност. Даје нам баланс и надахнуће. Црвеном означава просперитет, добро здравље и срећу.

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема

Розе боја према фенг шуију у дому позива на бригу о нама самима и нашим животима.

Важно је да се усредсредите на велику слику, целу кућу или стан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas