· · Komentari: 1
NEVEROVATNO

Za 3 godine UŠTEDELA za stan:Jednostavan trik postao je pravi hit na internetu

U čemu je tajna?

1614584272_Capture.JPG
Foto: Youtube Printscreen

Šeri Hauvi (Cherie Howie) sve je oduševila svojim načinom štednje, a ovako mogu štedeti svi koji imaju dovoljno velika primanja da pokriju sve životne troškove.

Novozelanđanka Šeri Hauvi postala je pravi hit na internetu nakon što je podelila jednostavan trik kojim je u tri godine uštedela novac za novi stan, a svoj "recept" otkrila je u jednoj grupi na Facebooku, gde je mnoge oduševila svojim načinom štednje.

Ona je još 2015. godine kupila novi stan u Oklandu nakon što je za njega šteđela samo tri godine.

- Moja majka naučila me je da ovako organizujem trošenje novca i nakon tri godine mogla sam da kupim stan - napisala je Šeri.

I, u čemu je tajna?

Šeri tvrdi kako je potrebno da novac koji zarađujete podelite na tri različita računa. Prvi je račun za uobičajene troškove poput režija, kirije, prevoza, nedeljnog džeparca i sl. Na drugi račun treba da prebacite novac koji planirate da trošite za odlazak frizeru, kupovinu odeće i obuće, poklone, odlazak lekaru, dok na treći račun treba da odvojite novac koji želite da uštedite.

Ona kaže kako je jako bitno držati se ovih podela i ne trošiti više od planiranog.

- Nemojte da budete u iskušenju da s drugog računa trošite novac za namirnice ili obrnuto, važno je da se pridržavate onoga što ste sami odredili - savetuje Šeri koja objašnjava kako na ovaj način ne treba nužno štedeti za stan, već za ono što određena osoba želi, poput putovanja, novog automobila...

Dakle, važno je "samo" da imate dovoljno velika primanja da možete da odvojite novac na tri različita računa.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.