Oglas
· · Komentari: 0
energija

DEKORACIJA DOMA prema FENG ŠUIJU: Važno je da ovo bude prvi korak

Kada jednom počnete da koristite Feng šui i shvatite njegove predsnoti biće vam lakše da realizujte želje vezane za uređenje doma

1614687248_living-room-2155376_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kada se radi o dekorisanju i ukrašavanju feng šui vam može stvoriti osećaj radosti i harmonije.

Pročitajte još: Za 3 godine UŠTEDELA za stan:Jednostavan trik postao je pravi hit na internetu

Kućnoj kancelariji je potrebna aktivna, živahna energija, dok će spavaćoj sobi biti potrebna mekana, senzualna energija.

Prvi korak započinje se pre samog procesa dekorisanja doma. Prema staroj kineskoj disciplini neophodan feng šui zahtev je da očistite stare energetske ostatke i stvorite jaku i jasnu energetsku osnovu. To bi u praksi značilo da morate da raščistite nered. Nema nikakvog smisla uređivati pretrpan dom. Tek nakon što ste očistili staru energiju, možete da pređete na uspešno dekorisanje.

Boje

Zelena i plava prema feng šuiju ispirišu isceljenje, rast i nove početke. LJubičasta je povezana sa bogatstvom, prosperitetom i samopoštovanjem. Zemljane boje poput žute, narandžaste i braon služe kao podrška, nega i pomoć. Dok bela simbolizuje čistoću i preciznost. Daje nam balans i nadahnuće. Crvenom označava prosperitet, dobro zdravlje i sreću.

Pročitajte još: Neverovatne prednosti ULJA KARANFILIĆA: Služi kao prva pomoć kod ovog čestog problema

Roze boja prema feng šuiju u domu poziva na brigu o nama samima i našim životima.

Važno je da se usredsredite na veliku sliku, celu kuću ili stan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas