· · Коментари: 0

Декоришите јелку у складу са надолазећом годином Зеца: Две боје покушајте да избегнете

Кинеска година Зеца Црне Воде почиње 23. јануара и смениће годину Воденог Тигра

1670760936_shutterstock_1917514262.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Према кинеској астрологији пред нама  би требало да буде мирнија и хармоничнија година, а како би привукли новац и финансијски просперитет, важно да одаберете праве боје у украшавању јелке, али и дома. На јелку окачите шишарке, медењаке и бомбоне, али и фигурице зеца.

Најбоље боје за украшавање јелке за Нову 2023. годину су: бела, плава, наранџаста, црвена и сива, али сматра се да "зец највише воли" плаву и црвену. Жута и браон боја, сматра се, доносе несрећу у години Зеца. Избегавајте пластичне украсе, већ дом украсите онима од дрвета, папира и тканине.

Прочитајте још: Идеално место за НОВОГОДИШЊУ ЈЕЛКУ према ФЕНГ СХУИ правилима: Бирајте три области у дому

Уместо венца, можете користити свилене траке јер то јелки даје посебан изглед. Немојте бирати божићне украсе који приказују предаторе - медведе, вукове и тигрове - ове године је боље оставити их у кутији како не бисте уплашили Зеца.

Приликом украшавања стана придржавајте се истих правила као и код украшавања јелке – користите што више природних материјала и дајте предност плавим и црвеним украсима.

И, наравно, не заборавите да поставите фигурицу зечића по кући - изаберите ону која вам се допада како бисте је могли оставити на полици током целе године, како срећа не би напустила вашу кућу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.