Oglas
· · Komentari: 0

Dekorišite jelku u skladu sa nadolazećom godinom Zeca: Dve boje pokušajte da izbegnete

Kineska godina Zeca Crne Vode počinje 23. januara i smeniće godinu Vodenog Tigra

1670760936_shutterstock_1917514262.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prema kineskoj astrologiji pred nama  bi trebalo da bude mirnija i harmoničnija godina, a kako bi privukli novac i finansijski prosperitet, važno da odaberete prave boje u ukrašavanju jelke, ali i doma. Na jelku okačite šišarke, medenjake i bombone, ali i figurice zeca.

Najbolje boje za ukrašavanje jelke za Novu 2023. godinu su: bela, plava, narandžasta, crvena i siva, ali smatra se da "zec najviše voli" plavu i crvenu. Žuta i braon boja, smatra se, donose nesreću u godini Zeca. Izbegavajte plastične ukrase, već dom ukrasite onima od drveta, papira i tkanine.

Pročitajte još: Idealno mesto za NOVOGODIŠNJU JELKU prema FENG SHUI pravilima: Birajte tri oblasti u domu

Umesto venca, možete koristiti svilene trake jer to jelki daje poseban izgled. Nemojte birati božićne ukrase koji prikazuju predatore - medvede, vukove i tigrove - ove godine je bolje ostaviti ih u kutiji kako ne biste uplašili Zeca.

Prilikom ukrašavanja stana pridržavajte se istih pravila kao i kod ukrašavanja jelke – koristite što više prirodnih materijala i dajte prednost plavim i crvenim ukrasima.

I, naravno, ne zaboravite da postavite figuricu zečića po kući - izaberite onu koja vam se dopada kako biste je mogli ostaviti na polici tokom cele godine, kako sreća ne bi napustila vašu kuću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas