Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Добре комбинације су увек у тренду

Време је за промену ентеријера

1671700023_00-NASLOVNA.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Вероватно највећа предност употребе стакла у ентеријерима јесте његова способност да се лако прилагоди жељама и потребама дизајнера, било да је заступљено као основни материјал у изради комада намештаја, или пак као истакнути детаљ.

Стаклени намештај често одише високим нивоом елеганције и изгледа сјајно у модерним и савременим домовима. Свакако да су присутне и предности и мане примене стакла, али сигурно је то да се савршено уклапају у готово сваком амбијенту, и у већини случајева представљају добру комбинацију са још неким материјалима, као што су дрво или метал.

Постоји више начина обраде стакла, па можете бирати између обичног, каљеног, или можда бојеног стакла, који се најчешће користе у изради намештаја.

Фото: Форма Идеале

За све љубитеље савременог декора ентеријера, сјајно решење је трпезаријски сто од бојеног стакла, јер се може савршено уклопити са осталим комадима намештаја и постићи одличан визуелни ефекат. Трпезаријски сто МОЛИСЕ у комбинацији артисан храста и белог бојеног стакла, идеално ће се уклопити у трпезарије модерног дизајна. Његов највећи естетски бенефит јесте радна плоча од белог бојеног стакла, што амбијенту даје ноту истанчаног укуса и елеганције. Део је истоимене колекције МОЛИСЕ са којом чини стилску целину у уређењу ентеријера. Уз овај сто би савршену комбинацију чиниле трпезаријске столице ХТЦ 363 у сивом дезену и класичног дизајна.

Клуб сто је један од неизоставних комада намештаја у дневном боравку, а округли клуб сто БАYОННЕ са стакленом плочом и металним ногарима биће сасвим сигурно веома атрактиван детаљ у вашем дому. Поред основне површине, садржи још једну у нижем нивоу, идеалну за одлагање омиљених часописа и ситница које су вам увек потребне при руци. Савршен кутак заједно са њим ће креирати и клуб сто БАYОННЕ 86x35 који је идеалан за декорацију, па на њега можете поставити рам са драгом фотографијом или занимљив свећњакФотеља ПАРИС у сивом штофу ће својим занимљивим дизајном и комфором на најбољи начин употпунити овај кутак и бити идеално место за читање књиге или испијање кафе.

Фото: Форма Идеале

Додавање декорације пожељно је у било којој просторији, а некада и сама декорација може бити у исто време и декоративна и корисна, па тако на пример од стаклених детаља обично у некој витрини буду одложене винске чашесвећњак или украсна посуда. Занимљив детаљ су и украси, а стаклена фигура корњаче била би запажен декоративни детаљ.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале као сјајан комад у ентеријеру представљају витрину АНДОРА 2КВС2 која је функционална за одлагање свих поменутих стаклених детаља. Додатно осветљење које је могуће уградити у застакљени део ове витрине допринеће и визуелном ефекту, истицању дизајна комада намештаја, али и атмосфери целог амбијента.

Фото: Форма Идеале

Надамо се да вам се допада тренд присутности стакла у ентеријеру, а на који год начин одлучите да га примените у свом дому, да ли у оквиру комада намештаја или само декоративних детаља, сигурно ће учинити амбијент атрактивнијим и унети дозу елеганције и софистицираности.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas