Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САМ СВОЈ МАЈСТОР

Дрвене палете у уређењу дома су поново у ТРЕНДУ! Пет начина како да их искористите (ФОТО)

Пре неколико година нашле су масовну примену у домовима широм света...

1632174850_Depositphotos_179711450_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Трендови у уређењу простора се брзо мењају. Некада раскошни намештај замениле су сведене форме, лаке за преношење и коришћење. Поред стилске промене, освежење представљају и иновације у коришћењу разноврсних материјала у уређењу простора. Једна од последњих новина јесте и употреба дрвених палета за израду различитих комада намештаја.

Прочитајте још: Нема гладовања: Проверена ДИЈЕТА за менопаузу и болну менструацију (ЈЕЛОВНИК)

Предност дрвених палета лежи у томе што се лако набављају и није вам потребан велики буџет. Можете их пронаћи на стовариштима дрвне грађе или у добро опремљеним продавницама за уређење дома. Још једна од погодности јесте то што имате могућност да сами одаберете димензије, а затим их украсите по сопственом укусу.

Прочитајте још: Ако не волите да трчите вежбајте у кући: Ево 4 лаких вежби

Палете нуде велики број могућности за израду намештаја различитих намена, па тако можете обогатити спаваћу собу креветом димензија које вама највише одговарају. Можете их ошмирглати и прелакирати, префарбати вашим омиљеним бојама или пак задржати природну боју дрвета.Посебна предност је што слагањем палета у неколико нивоа добијате и додатни простор налик полици у којем можете одложити постељину или друге ситнице потребне у спаваћој соби.

Доносимо вам пет савршених метода како да дрвене палете најбоље искористите у уређењу свог дома и унесете нову чар у своју свакодневницу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas