Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ ПРАВИЛА ЗА ПРАЗНИКЕ: Поклоне треба да увијете у следеће боје, а једну воћку да поклоните свима

Фенг шуи стручњаци сматрају да ћете привући богатство уколико будете послушали њихове савете

1703414531_shutterstock_519469093.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Празници су посебно време за окупљање породице и пријатеља како би уживали у свечаностима, поклонима и посебној храни. Ово је време када настојите да поделите благостање дајуц́и поклоне и прослављајуц́и са онима који су вам најближи са циљем да окупите породицу и пријатеље на јединственим дружењима. То је забавно и лепо доба године када су домови и продавнице украшени блиставим светлима и богатим зеленилом.Декорација за празнике је такође одлична прилика за фенг шуи, јер усмерава пажњу и намеру на ваш дом и ваше ближње, објашњавају на порталу Ред Лотус Леттер.

Настојимо да домовеуредимо на начин да дају топлу атмосферу и да буду лепо уређени, како би подједнако одговарали укусу одраслих и деце. Свакако сви уживају у предивним украсима и јелци. Направите празник по фенг шуи принципу ове године, из забаве и због манифестовања благостања.

1. БАЦИТЕ И ПОКЛОНИТЕ СТВАРИ И ИГРАЧКЕ КОЈЕ СЕ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ

Ово није забаван део, али је важно да ствари у кући које вам нису потребне, а ви их свеједно чувате баците или поклоните. Добар фенг шуи захтева простор у коме енергија– чи циркулише, а да бисмо расли, морамо имати простора. Дакле, пре него што сви нови поклони и ствари дођу у куц́у, одвојите пола сата да одете од собе до собе и баците старе, поломљене или некоришц́ене предмете. Затим донирајте оно што је употребљиво у добротворне сврхе, а остало баците. Осец́ац́ете се много боље у вези са свим додатним стварима које долазе у куц́у ако се прво уклони неки стари неред.

2. УПАКУЈТЕ ПОКЛОНЕ У СКЛАДУ СА ОНИМА КОЈИ ИХ ПРИМАЈУ

Замотајте све поклоне према боји и примаоцу, користец́и фенг шуи правила за привлачење благостања. Не само да ц́е поклони бити прикладни особи, вец́ ц́е их бити лако идентификовати и брзо пронац́и.

Отац/Мушкарац: Златни папир
Мајка/жена: црвени или љубичасти папир
Деца: Сребрни или љубичасти папир
Баке и деке: златни или љубичасти папир
Неко ко је био болестан: смеђи, занатски или зелени папир (са или без дизајна природе као што су дрвец́е, борове гране, јелени)
Комшије/пријатељи/сарадници: Црвени

3. ПОШАЉИТЕ "ЗЛАТО" ЗА ПОКЛОН

Било да су за пословне сараднике или чланове породице, наранџе се сматрају "природним златом" и представљају и богатство и могуц́ности. Злато је увек прикладно за поклоне, попут бомбона умотаних у златних папир. Фенг шуи правила за богатство кажу да можете да укључите белешку која објашњава како Кинези поштују наранџе као приказ великих могуц́ности и богатства. Ово претвара једноставну кутију цитруса у товар злата. И док наручујете, размислите о томе да својој породици пошаљете за поклон поморанџе! Прелепа цветна биљка као што је нарцис симболизујезлато и вашу жељу за просперитетом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas