Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фенг шуи ПРАВИЛА за распоред намештаја у кући: Привуците благостање и срећу

Промене које треба да уведете у свој дом да би вам срећа била верни сапутник

1667127150_living-room-g51354908c_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Фенг Шуи филозофија уређења простора наглашава да је  енергија у дому изузетно важна, а уколико осећате да постоје негативне вибрације - време је да промените неке ствари. Енергија у дому може утицати на односе чланова породице, партнера, новац, каријеру, развој, просперитет, здравље...

Када приметите да је енергетско окружење негативно, онда је потребно да направите одређене промене како би ки енергија могла слободно да тече. У оваквим ситуацијама фенг шуи стручњаци најпре почињу са премештањем намештаја. Зашто је преуређивање намештаја толико важно?

Чињеница је да креативна и снажна Ки енергија непрестано улази у наш стан или кућу из спољашњег света. Фенг шуи стручњаци примећују да ова енергија захтева стално ажурирање у кући. Ако у се у дому дуго нешто није мењало, токови креативне енергије почињу да слабе. У слободном простору, они и даље задржавају своју снагу, али у угловима где дуго није било сунчеве светлости, она почиње да уступа место тамној енергији Сха. На овај начин може настати негативна енергија у дому која лоше утиче на квалитет живота.

Прочитајте још: Ослободите простор у ОРМАРУ за зимску одећу уз пар једноставних ТРИКОВА

С обзиром на то да се негативна енергија акумулира на оним местима где не продире сунчева светлост или светлост вештачког осветљења, важно је да ослободите ове области током преуређења намештаја. Наравно, ако нема довољно простора, довољно је само мало померити намештај или направити измене у погледу качења огледала у чијем одразу се огледа другачихаја рефлексија.

Ако имате пуно намештаја који стоји тачно на средини собе, ово је једна од најчешћих грешки. Чињеница је да се Ки енергија креће од прозора до улазних врата, и то најкраћим путем. Ако нешто стоји у правој линији између прозора и врата, то морате да склоните. Правилно распоредите намештај тако да позитивна енергија слободно циркулише кроз ваш дом. Ово је веома важно, па ако имате преоптерећен централни део просторије, морате да решите овај проблем.

Најповољније је да распоред намештаја у дому мењате једном годишње. Ако имате жељу за променом, то можете радити и чешће - на сваких пет до шест месеци. Такође је корисно то учинити у спаваћој соби, посебно у оним тренуцима када осетите да се између вас и ваше сродне душе стварају баријере.

Не заборавите да је поред преуређења намештаја важно је и енергетски чишћење. Најважније је да у дому нема нереда, да простор није неуредан уи запуштен. Кућа треба да буде чиста и уредна - тада се активирају све могуће зоне: породица, новац, здравље и тако даље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas