Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ савети за најбољи положај кревета: Ево где треба да стоји у односу на зид

Спаваћа соба и кревет су веома важни у фенг схуи филозофији

1698334521_shutterstock_1323996323.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

И то због веома очигледних разлога. Као основно, кревет и спаваћа соба морају да буду добро уређени, како би подржали и појачали вашу личну енергију. Кревет у коме спавате мора да одржава позитивну и енергију љубави. Морате признати да је то можда и превише од само једног јединог комада намештаја.

Ево пар фенг схуи упустава које можете да примените, како би ваш кревет за спавање имао оптималну енергију.

Дизајн и облик кревета

У основи, добар фенг схуи кревет за спавање треба да има солидно узглавље, да буде одређене висине, да има квалитетан душек и да нема лома испод кревета. Нема складиштења старих и непотребних ствари испод кревета.

Идеално фенг схуи место за кревет у односу на врата

Добро истражите простор спаваће собе и видите да ли можете да поставите кревет на идеално фенг схуи место, које се још назива и „фенг схуи командни положај“. Овај положај је у подручју које је мало даље од дијагонале повучене у односу на врата. Дакле, ваш кревет не сме никако да буде у равни са вратима али из кревета треба да сте у могућности да видите врата. Да командујете собом.

... у односу на зид

Веома је важно да је кревет приљубљен уз јак (чист и уредан, лепо офарбан) зид. Зид иза вашег кревета ствара јаку, заштитничку енергију око вашег кревета, дајући му моћ и могућност да ствара и задржава енергију, која вас лечи. Зато, дајте све од себе да кревет поставите тако да зид буде иза њега. А за додатну снагу и заштиту, зид можете обојити у одговарајућу боју, водећи рачуна о фенг схуи сектору.

Обе стране око кревета - симетричне

Како би енергија кревета била уравнотежена, важно је да обе стране кревета буду пропорционалне. А то значи да морате да имате два ноћна сточића, не само један. Али то не мора да значи да сточићи морају бити из истог сета. Дозвољно је да експериментишете и будете креативни. Само будите сигурни, да у кревет можете ући са обе стране и да са обе стране кревета простор буде испуњен сличним комадима намештаја, који су међусобно фино усклађени.

... без оштрих ивица и углова уперених у кревет

Побрините се да простор око кревета нема оштрих углова и оштрих ивица, које долазе од неадекватног намештаја или од углова зидова, јер је то ометајућа, нападачка енергија (која се у фенг схуи назива Сха Ци/Ша Чи).

... и без утичница

Најбоље је да у спаваћој соби уопште немате електричне утичнице. Да, то значи без ТВ-а, без мобилног и других уређаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas