Oglas
· · Komentari: 0
uređenje

Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Feng Šui učenje najviše pažnje posvećuje orijentaciji u prostoru kako bi se obezbedio prosperitet i napredak.

1641150242_761e195d38f0e2244fca7d54db4e6297e46266e4.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Mnogi od nas imaju dilemu gde da u stanu postave police za knjige, najčešće biraju mesto koje im preostane nakon što u sobu smeste one glavne delove nameštaja. Međutim, na taj način možete blokirati pozitivnu energiju.

Neke od najpoznatijih teorija Feng Šuija koriste kardinalne pravce za kreiranje osam određenih delova sobe. Za svaki pravac se kaže da ima jedinstvene kvalitete pozitivne ili negativne energije. U okviru ove teorije, zapad bi trebalo da bude pravac kreativnosti. Postavljanje police za knjige u zapadnom delu sobe povećaće protok kreativne i intelektualne energije.

Pročitajte još: Koliko puta godišnje treba prati JASTUKE, i kako se održavaju PERJANI, a kako oni od MEMORIJSKE PENE?

Ako ste veoma ponosni na svoju kolekciju knjiga, stavite policu u centralni deo doma, kako bi vam donosila radost svaki put kada uđete u sobu. Energija koju osećate kada vidite istaknutu policu za knjige odraziće se nazad u prostoriju, povećavajući pozitivnu energiju i radost u prostoru. Dobro mesto je i blizina prednjeg ulaza u kuću. Ova lokacija odražava protok pozitivne energije i podstiče kreativno razmišljanje

U praksi Feng Šuija, nered izaziva negativnu i zbunjujuću energiju, koja može blokirati pozitivan protok energije kroz prostoriju. Ovo se odnosi na nered u prostoriji, ali i nanered na policama za knjige. Stoga, da biste maksimalno povećali protok pozitivne energije, trebalo bi da redovno čistite police i knjige i da se oslobodite onih starih i pocepanih koje ne koristite. Čuvajući takve knjige dozvoljavate staroj i negativnoj energiji da pusti koren u vašem životnom prostoru.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas