Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где треба да поставите шпорет према фенг шуију? Избегните таложење негативне енергије и унесите благостање у дом

По фенг шуји сутручњацима положај шпорета је веома битан

1657220498_kitchen-1597018_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У фенг шуију кухиња је срце дома, а један од највжанијих предмета у њој свакако је шпорет. Положај шпорета у кухињи може утицати на благостање и финансије у кући, односе између партнера и успех укућана, сматрају фенг шуи стручњаци. Како онда правилно поставити шпорет да би у дому влада енергија богатства и среће?

Шпорет, као и свака друга површина за кување персонификује елемент Ватре, који активно ступа у интеракцију са свим осталим елементима у кући. Према фенг шуију, ако за шпорет одаберете неповољно место, енергија ватре ће почети да потискује енергије које су слабије и подложније уништавању Ватром (као што је Метал), што ће неповољно утицати на енергетски баланс у дому.

Прочитајте још: Технике самоодбране за жене: Савети и навике које вам могу СПАСИТИ ЖИВОТ (ВИДЕО)

Ево која правила за постављање шпорета постоје у фенг шуију:

поставите шпорет само уз висок и чврст зид
избегавајте углове
не стављајте га "окренутим" према спаваћој соби, тоалету или улазним вратима
водоводне цеви треба да буду што даље од шпорета
одвојите шпорет, фрижидер и судоперу дрвеним плочама или ормарићима,
не постављајте шпорет испод полице, ормарића или између две славине,
избегавајте централне просторије у кући за уградњу шпорета
не стављајте шпорет испод прозора.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas