Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
део стана који запостављамо

Импресивне идеје како максимално да искористите простор ВАШЕ ТЕРАСЕ: Преуредите је тако да вам то буде омиљени део стана!

Углавном људи не посвећују пажњу својој тераси у стану, те им она служи углавном као место за сушење веша, а не као место где могу провести више времена, читати књигу или дружити се са пријатељима

1652360353_balcony-g1d1443302_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

То је вероватно зато што не посвећујемо довољно времена преуређивању терасе, јер она углавном остаје у свом изворном стању. Осим што можда додамо по који комад намештаја, столицу или жицу за веш, одложимо бицикл, итд.

Прочитајте још: Течни или прашкасти детерџент за веш? Стручњаци откривају који је најбоље решење за вас и како правилно да их користите

Међутим, то не мора да буде тако. Када вам покажемо све идеје за дизајн ваше терасе, размислићете о томе да је можда време за преуређење и да заправо можете много више да проводите времена напољу када од ње направите себи удобан кутак. Ово су начини да преуредите своју досадну терасу и унесете живот у њу: 

1. Доручак на балкону

Желите да доручкујете напољу, а није вам згодно? Небитно колико вам је велика тераса, ова идеја може да се примени на свакој величини. Једноставно поставите даску на ограду ваше терасе и направите себи једноставан шанк, на коме можете уживати у јутарњем доручку или вечерњем пићу. 

2. Бохо стил 

Уколико волите овај стил, оваква тераса је идеална за вас! Ставите ћилиме, јастуке, лампице, све што може да вам направи топлу и пријатну атосмферу на вашој тераси. 

3. Минималистички стил 

Ако сте више модеран тип и не волите јастучиће, ћилиме и гомилу намештаја - ово је идеална опција за вас. На крају крајева, лакше ћете одржавати овакву терасу, са мање намештаја. 

4. "Ботаничка" тераса

Ако сте љубитељ природе и цвећа, онда је ово избор за вас. Поставите биљке и саксијско цвеће свуда по тераси како би себи обезбедили мали природни кутак у досадној стамбеној згради. 

5. Вертикални зелени зид 

Још лепше можда од гомиле саксијског цвећа и биља (а и једноставније) је зелени вертикални зид или башта како људи воле да зову овај вид декорације. Ово пружа умирујућу енергију вашој тераси и биће вам пријатно да проводите више времена напољу. 

6. Направите свој "кафић" на вашој тераси 

Наравно, уколико вам простор дозвољава, ви можете направити праву атомосферу као да сте изашли у град на пиће, а не само кроз врата од терасе. Ово ће у том случају бити ваше омиљено место, а и место ваших пријатеља! Плочице на поду терасе су врло практичне због чишћења и могу вам олакшати генерално одржавање целе терасе, а поред тога и естетски лепо изгледају. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas