Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЉКЕ

Ево како да направите МЕСЕЧЕВ ВРТ: Најсањивији баштенски тренд у 2021. години! (ФОТО)

Бели цветови, сребрно лишће и мирисно цвеће граде врт од ког застаје дах.

1628077347_pjimage--4-.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Нема ничег тако сањивог као што је вечерња шетња вртом и доживели етеричан сјај биљака на месечини. Све изгледа као бајка, али не мора бити. За стварање месечевог врта све је у одабиру правих биљака у палети сребрно - белих боја.

Шта је месечев врт?

Месечев врт је врт са првенствено белим или сребрним биљкама за уживање у месечевој светлости. Цвеће у сумрак или на месечини рефлектује светлост другачије него током дана. Ово вам даје потпуно нови начин да доживите и уживате у свом врту! Технички, можете уживати у било којој биљци на месечини, али уз мало планирања можете одабрати биљке које ће одражавати месечеву светлост и дати вам сјај у ноћ.

Прочитајте још: Украсне САКСИЈЕ које можете да направите сами: Три сјајна решења која ће вас одушевити! (ФОТО)

Како да направите месечев врт?

Одаберите цвеће или биљке које ће најбоље засијати на месечини или при слабом светлу.

Дајемо вам идеју за цветне врсте које праве најбољи месечев врт.

Хортензија у белој боји

Ови упадљиви цветови помоћи ће вам да направите месечеву башту, правећи пуфнасти моменат.

Зечије уши

Са меким, сребрнозеленим лишћем, зечије уво је биљка чије лишће најбоље одражава месечев сјај. 

Дивља шаргарепа

Деликатни бели цветни гроздови у сумрак ће ухватити слабо светло.

Лобулариа

Одлична биљка за ивице, са мноштвом ситних цветова. Изаберите неку од многобројних белих врста.

Бела ружа

Било која сорта белих ружа добро ће се уклопити у палету боја месечевог врта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas