· · Коментари: 0
ентеријер

Инстант освежење

Нова боја зидова је лако доступна, а веома аутентична промена којом ћете учинити да ваш дом изгледа свежије.

1659012656_03-Novosti.jpg
Фото: Форма Идеале

Традиционално уређен животни простор може да одаје утисак једноличности и недостатка креативности, али малим променама унећете велико освежење у простор и учинити да ваш дом изгледа модерније.

Уколико желите да дочарате утисак модерног дизајна, акцентни зидови могу бити у засићеним бојама, попут тамне, дубоке, краљевско плаве или трава зелене. За све оне који нису довољно смели да користе тамне боје зидова у дневном боравку, предлажемо спаваћу собу као прави избор за то.

Колико снажна боја може да допринесе амбијенту, можете видети на примеру спаваће собе ВАЛЕНЦИА, која представља идеалан спој модерног и рустичног. Брачни кревет ВАЛЕНЦИА и ноћни ормарић ВАЛЕНЦИА би се, уз флоралну тапету или неку земљану боју зида, лако уклопили у бохо стил, али бојењем зида у краљевско плаву боју добија се модеран амбијент у који плава боја доноси моменат елеганције и потребну дубину. Савршену равнотежу између топле атмосфере и хладног минималистичког момента можете успоставити помоћу тепиха у нијансама окер боје и детаљима у декору артисан храста.

Фото: Форма Идеале

Велики табуре, који стоји уз сам кревет, увек је практичан, али и и атрактиван додатак, а табуре ТРАПЕЗ XЛ може бити сјајно решење уз предложене елементе.

Класични комади намештаја у традиционалној браон боји и те како могу припадати савременом и модерном амбијенту, а сјајан пример је лежај МАРБО. Захваљујући савременом дизајну и практичним карактеристикама, он у потпуности доприноси опремању животног простора.

Уколико имате на располагању велике површине зидова, немојте их затрпати галеријом слика или фотографија, већ пронађите идеалну позицију и поделите је тапетом и бојом.

Светлије собе изгледају веће и привлачније, а за најбољи ефекат изаберите за боју зида меке тонове прљаво беле, беж и окер. Можете користити и тапету без јаких контраста самог патерна, а за боју зида сјајно би се уклопила неутрална сива. Како бисте допринели елеганцији, користите искључиво завесе до пода, а на зид поставите једно веће огледало или занимљив сет од три огледала, различитих димензија и атрактивног изгледа.

Предсобља често немају превелики извор природног светла, па је сјајно решење да у њему користите намештај са огледалима која омогућавају природном светлу да се рефлектује и испуни амбијент, као и да учини да изгледа пространије.

Фото: Форма Идеале

Предсобље ВАЛЕНЦИА је сјајан избор за дом који желите да уредите у модерном стилу, а као сјајно решење дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу елемент предсобља ВАЛЕНЦИА П2 ОГ са огледалом на једном крилу, који има и довољну површину која ће рефлектовати светлост. Притом, веома је практичан и оставља довољно простора за одлагање.

Неизоставан део модерног дома су и биљке, које ће додатно оплеменити простор. Било да се ради о собној биљци која помаже у балансирању ваздуха и влаге у вашој кући, или о вештачким биљкама које ће унети свежину зеленила у простор, ово је јединствен и заиста диван начин да свој дом учините савременим.

Фото: Форма Идеале

Како смо рекли и на почетку, мале промене су сасвим довољне за велику трансформацију животног простора, али и енергије простора. На тај начин учинићете дом модернијим и сасвим сигурно додатно уживати у времену проведеном у дому по вашем укусу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.