Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Када перете зимску одећу морате водити рачуна: Ове ствари никако не би требало да стављате заједно

Када перете зимску одећу требало би да поведете више рачуна

1676901330_dzemperrr.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико пута вам се десило да се нека јакна деформисала од прања или да се џемпер укрутио и распарао. Како бисте избегли грешке или уништили омиљену зимску гардеробу, посебно ваших малишана јер њу чешће и перемо, ево један важан савет како да све оперете без грешке.

Наиме, експерти сматрају да би требало да избегавате да у истом циклусу перете више различитих врста дечије зимске гардеробе. Дакле, ако перете јакне, онда не убацујте у исто време и џемпере јер ћете у супротном добити џемпер са извученим влакнима. Такође, битно је да користите благе, течне детерџенте, а веш машину подесите за прање на лаган, нежнији циклус или програм прања хладнијом водом.

Када већ спомињемо одвајање различити врста зимске одеће, онда шалове, капе и рукавице перите тако што ћете их убацити у мрежасту врећицу, затворити је и онда убацити у машину за прање веша. То ће спречити пре свега заплитање шалова са другим одевним предметима и омогућити да се добро оперу. Такође, рукавице ћете лакше пронаћи у бубњу након прања, а избећи ћете да премале рукавице зачепе одвод машине.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas