Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да ФЕНГ СХУИ правила примените на СПАВАЋУ СОБУ? Чине да се осећате лепше

Спавац́а соба је најбоље место за опуштање након напорног дана.

1705068895_shutterstock_2155309775.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У овој просторији, особа мора да у потпуности поврати свој мир и да до јутра осети налет снаге и енергије за нови дан. Стога, спавац́а соба треба да утиче на вас да заспите лако и одморите се лепо.

Најбоље је да се спаваћа соба налази што даље од улазних врата, тоалета и кухиње. Не постављајте спавац́у собу у ходнику, где остали укућани могу пореметити ваш сан током ноц́и. Уколико немате могућности да поставите спаваћу собу у одговарајућем делу куће, могу помоћи завесе од перли или ролетне од бамбуса на улазу ваше спавац́е собе.

Постављање намештаја према Фенг шуију је прилично једноставно. Нема потребе да у спавац́у собу стављате много намештаја, јер то доводи до нелагодности. Избегавајте велике ормаре, столове, столице, комоде и велики број оштрих углова.

Тапете у спаваћој соби вам можда делују као небитан додатак, али према Фенг шуију их треба схватити веома озбиљно. Њихова боја треба да одговара елементима тог дела куц́е, где је место за спавање. На пример, за спавац́е собе на југу и истоку најбоље је одабрати тапете у зеленој или браон боји. Ако спавате у северном делу куц́е, боја позадине за спавац́у собу мора бити плава. Дизајн тапета за спавац́у собу, која се налази на јужној страни стана, морате пажљиво одабрати. То је због чињенице да овде доминира елемент ватре. Покушајте да избегнете јарко црвену позадину и дајте предност нежним пинк и окер нијансама.

Кревет треба да буде удобан, стабилан и чврст, иначе нец́ете моц́и да се у потпуности опустите у њему. Не држите непотребне ствари испод кревета како би енергија могла несметано да пролази. Најбоље је да кревет буде направљен од природних материјала, нпр. дрвета. Али, за особе које су рођене под елементом метала, пожељно је да спавају на кревету од истог материјала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas