Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
прање одеће

Како да ОДЕЋА задржи БЕЛИНУ: Уз ова ТРИ САВЕТА то је сигурно

Задржати снежну белину одеће често је теже него што нам се чини испрва. Међутим, постоји неколико трикова који могу да вам помогну да сиве тонове поново претворите у беле.

1600865619_white-3395699_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У мисији враћања белине биће вам потребни: детерџент за прање беле ођеће и сода бикарбона или сок од лимуна.

Најважнији корак у враћању белине је натапање, а постоје три начина на која то можете да изведете.

1. Одећу можете натапати у топлој води којој сте додали 1/2 чашице прашка за белу одећу, а онда је потребно да је ту држите око два сата. Након тога, добро растопите детерџент и ставите веш у веш-машину, укључивши програм за прање белог.

Прочитајте још: Примените природу у свом дому! Решите се УПОРНЕ ПЛЕСНИ уз ове препарате

2. Четири литра топле воде и једна чашица соде бикарбоне могу да буду ваш други избор. На овај начин не само да ћете да избелите одећу, већ можете и да уништите евентуалне напријатне мирисе који се појављују на мајицама и кошуљама, поготово испод пазуха. Нек одстоји преко ноћи, а онда ставите све то у веш-машину.

Прочитајте још: Олакшајте себи: Ево колико често треба да ЧИСТИТЕ прозоре, врата, купатило

3. Натапање лимуновим соком је још један ефикасан начин враћања белине. Прво исеците два лимуна, а онда их скувајте у шерпици. Када вода прокува, натопите одећу коју желите том течношћу и оставите тако око сат времена. Затим укључите веш-машину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas